Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

17. kolo (2015/16): Rynoltice - Stráž n. N. 3:2 (0:2)

4. 4. 2016

Domácí přistoupili k zápasu jako by se měl soupeř porazit sám. Nic se jim nedařilo, hráli bez pohybu a u všeho byli pozdě. Sice Černý měl velkou šanci, ale po nedůrazu prošel Horáček zprava až na vápno a s pomocí tyče překonal brankáře. Stráž bojovala a po rohovém kopu nekrytý Horáček hlavou přidal svůj druhý gól. Domácí měli také smůlu, když nejprve Tomáš Vacek z trestného kopu trefil tyč a po další střele opět rozezvučel konstrukci. Navíc Černého vychytal jeho strážský jmenovec.

Po přestávce přišly na hřiště jiné Rynoltice. A hned po prvním rohu vystrašil Kotek hlavou gólmana. Pak Černý nastřelil břevno a tím zahájil ostrou osmiminutovku, během níž domácí otočili zápas. V tlaku se nejprve trefil po centru Kotek hlavou a poté vyrovnal ze skrumáže natřikrát Černý. Z dalšího závaru natřikrát dokopával za brankovou čáru míč Kotek. Rynoltičtí měli zápas pod kontrolou a měli stálý tlak. V dalších vyložených šancích nedokázali překonat brankáře Stráže Jaroslav Vacek, Zeidler, Karásek, Borsuk a ještě v posledních vteřinách Kopic.

Branky: 52. a 61. M. Kotek, 58. Černý – 16. a 24. Horáček. Rozhodčí: Vachek, ŽK: 3:1. Diváků: 100. Rynoltice: Jan Vacek – Švarc, Bláha, M. Kotek, Hanzl – Tvrzník (86. Karásek), Jar. Vacek, Kopic, Peřina – T. Vacek (46. Zeidler), Černý (89. Borsuk). Stráž nad Nisou: Černý – Michalík, Landa, Dostál (73. Drbohlav), Kraus – L. Oberreiter, Horáček, J. Jirsa, Drašner – V. Jirsa, Havlíček.
Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/krasne-studance-dochazi-dech-na-jare-je-plonkova-20160404.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

16. kolo (2015/16): Krásná Studánka - Rynoltice 0:3 (0:1)

4. 4. 2016

Dvacet úvodních minut jasně vyznívalo pro domácí fotbalisty, za něž nově nastoupili Linhart a Bendák (oba Bílá) a Grujoski z Hejnic. Tlak však nebyl využit ani po střelbě J. Hájka a Linharta, naopak první útok hostů skončil ve 23. minutě gólem Černého. Studánka mohla srovnat z penalty za faul na Linharta, ale Novák ani takovou možnost nevyužil. Studánečtí se dál hrnuli dopředu, ale chyběla častější koncovka. Po změně stran byl tlak domácích trvalého rázu, opět a opět bušili do soupeře, ale gól se nedostavoval. Naopak Rynoltičtí dokázali vyrážet do rychlých kontrů, které třikrát mohly skončit další brankou. Domácí byli dál v koncovce jaloví, a jak se dá vstřelit gól předvedl hostující Zeidler, který s míčem prošel středem hřiště a obloučkem překonal Vrábela. Další šanci hostů vyloženě pohřbil Černý. Nakonec při planém útočení Studánky měli hosté několik vyložených šancí do otevřené obrany. Povedla se jim jen akce, kdy tři hráči šli na jediného obránce a následně si pohráli i s gólmanem. To zakončoval Kopic. Na druhé straně Studánka podruhé na jaře nedala ani gól. 

Branky: 23. Černý, 69. Zeidler, 83. Kopic. Rozhodčí: Ouředník, ŽK: 2:2. Diváků: 110. Kr. Studánka: Vrábel – Javůrek, Novák, Vajtr, Bendák – Grepl, Vondráček, Grujoski (61. Opočenský), J. Hájek (61. Lang) – Linhart, Killar (57. Vojtíšek).Rynoltice: Jan Vacek – Švarc, Bláha, M. Kotek, Hanzl – Peřina, Tvrzník, Kopic, A. Kotek (88. Borsuk) – T. Vacek (66. Zeidler), Černý (86. Karásek).

 

6m4x3506.jpgFoto: Miloslav Cihlář

zdroj: http://liberecky.denik.cz

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

15. kolo (2015/16): Rynoltice - Ruprechtice 6:3 (3:2)

23. 3. 2016

Do 25. minuty byli domácí lepším týmem a hosté se na hřišti hledali. Svoji převahu domácí vyjádřili góly Tomáše Vacka z trestného kopu a po trestném kopu dorážkou Tvrzníka. Poté se Ruprechtice probudily a Skalického rána skončila na břevně. Po chybném odkopu domácího gólmana trestal Vrtal, ale další ránu Skalického z trestného kopu vytáhl. Hra byla vyrovnaná a domácí dorážka Bláhy znamenala opět dvougólový rozdíl. Hosté ovšem potrestali smeknutí obránce a opět to byl Vrtal.

Vstup do druhého poločasu měly Ruprechtice lepší a po prodlouženém autu srovnal Škarýd. Jenže po třech minutách a útoku T. Vacka středem vstřelil Kopic čtvrtý gól a stejná dvojice si vše za chvilku zopakovala. Hosté pak nastřelili břevno, domácí mířili do tyče. Po hodině hry byl vyloučen hostující Neumann a domácí v přesilovce připojili šestý úspěch po rohu T. Vackem.

Branky: 12. a 81. T. Vacek, 50. a 58. Kopic, 17. Tvrzník, 41. Bláha – 26. a 43. Vrtal, 47. Škarýd. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 4:3, ČK: 61. Neumann (Ru). Diváků: 60. Rynoltice: Jan Vacek – Švarc, Bláha, M. Kotek, Hanzl – Jar. Vacek, Ptáček (57. Peřina), M. Tvrzník (70. Borsuk), Kopic – Zeidler (46. Černý), T. Vacek. Ruprechtice: Vavřich – Škarýd (80. Rampáček ml.), Rampáček st., Pekař (46. Cibulka), Morávek – Hořák, Vrtal, Průcha, Kesner – Skalický (57. Neumann), Antoš.
Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/rynoltice-ozily-a-maji-tri-body-20160322.html

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Zimní příprava 2016

3. 3. 2016

Zimní příprava vrcholí. Po nabíhání kilometrů v lednu, jsme plynule přešli k práci s míčem a v únoru sehráli také dvě přátelská utkání. Nejdříve jsme se v rámci soustředění v Heřmanicích utkali s krajskými Doksy s nelichotivým výsledkem 0:4. Ve druhém zápase také se zástupcem krajského přeboru Bozkovem už byla hra o poznání lepší a v utkání jsme zvítězili 4:1 po třech brankách Tomáše Vacka a jednom zásahu Martina Kopice. V sobotu 5.3. ještě sehrajeme jeden přípravný zápas od 17.30 hod. na umělé trávě v Heřmanicích se zástupcem ústecké I.A třídy FK Rumburk. Do začátku sezony, pokud to počasí a terén dovolí, zbývá 14 dní. Z týmu je cítit, že si uvědomuje svou nelichotivou pozici v tabulce a bude snahou nás všech se ode dna co nejdříve odrazit. Vyšší ambice, než se v roce, kdy místní fotbalový klub slaví sedmdesátileté výročí, v soutěži udržet, mít nemůžeme. Víme, že jsme na podzim domácím fanouškům moc radosti neudělali, přesto věříme, že nás přijdete podpořit. Budeme s pokorou bojovat o každý bod.Zimní příprava vrcholí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

PF 2016

22. 12. 2015

pf-nastenka.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

13. kolo (2015/16): VTJ Rapid Liberec – Rynoltice 4:4 (2:1)

10. 11. 2015

Hosté nepůsobili jako poslední tým soutěže. V úvodu byl souboj vyrovnaný, s několika střelami na obou stranách. Postupně se ale hostům vytrácely jak přesnost, tak i útok. Po ztrátě míče vprostřed hřiště založil Rapid rychlý brejk a po centru Barbořáka se z opakované střely prosadil gólově Šikýř. Hosté se snažili mnohdy zbytečně řešit věci až moc fotbalově, dost se zaplétali do kliček. Zato domácím vyšel další brejk, úplně totožný: Böhm vybídl Šikýře a bylo 2:0. Poté předvedli pěknou akci hosté, jenže Švarc trestuhodně ze strany překopl. Hosté přesto dokázali ještě v posledních sekundách poločasu snížit po trestném kopu a hlavičce Tomáše Vacka.

Po změně stran vhodil svůj dlouhý aut Lukáš Halama, a protože propadl gólmanovi rukama, skončil v síti na 3:1. Rynoltičtí se vytráceli a navíc Kejdana po průniku středem hřiště navýšil na 4:1. To bylo po hodině hry. Pak se ale začaly dít věci. Nejprve Dvorský vyrazil bombu soupeře na roh, jenže po něm přišly zmatky a Jaroslav Vacek snížil. Po deseti minutách uspokojené domácí vytrestal v souboji jeden na jednoho Zeidler Lukáše Halamu a bylo 3:4. Rynoltice se nadechly k náporu a domácí ztráceli půdu pod nohama. Přesto dvojice hráčů šla sama na gólmana, jenže místo pojištění náskoku skončil lob Barbořáka mimo. Hosté přežili a sami po třech minutách udeřili. Trestný kop směřoval na zadní tyč, odkud jej přes houštinu těl dorazil Jaroslav Vacek počtvrté do sítě.

Branky: 16. a 33. Šikýř, 50. vlastní, 61. Kejdana – 67. a 84. Jaroslav Vacek, 45. T. Vacek, 77. T. Zeidler. Rozhodčí: Frýda, ŽK: 3:6. Diváků: 80. VTJ Rapid Liberec: Dvorský – Proche, L. Halama, Lukáč (64. Jerie), Soukeník – Diviš (76. Andrš), Kejdana, Barbořák, Slatinka – Šikýř, Böhm (46. Stuchlík). Rynoltice: Jan Vacek – Peřina, Tvrzník, Bláha, Švarc (60. T. Zeidler) – Hanzl, Jar. Vacek, Ptáček, Kopic – Karásek, T. Vacek.

Zdroj:http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/straz-opet-za-pet-rapid-nechal-rynolticim-bod-20151110.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

12. kolo (2015/16): Rynoltice - Desná 0:6 (0:1)

4. 11. 2015

Dvacet minut se hrál vyrovnaný fotbal se dvěma šancemi na obou stranách. Pak však špatně vyběhl na míč domácí brankář a Špaček trestal do prázdné branky. Vzápětí Rynoltičtí kopali trestný kop, jenže ani dorážka nenašla cíl. Za minutu byl faulován domácí Ptáček a kopala se penalta. Jenže z ní odmítl vyrovnat Kopic. Hra se pak dále odvíjela mezi vápny, bez vážnější šance. Druhý poločas začal pro domácí pekelně, protože Bláha napálil míč parádně, ale do vlastní branky. Hosté dokázali navíc za chvíli využít závar a z dorážky bylo 0:3. Ve velké domácí šanci se objevil Ptáček, ale opět zmar. Hostům byl poté sice vyloučen hráč, jenže trestný kop ze 25 metrů znamenal čtvrtý jejich úspěch. Vrcholem domácí nemohoucnosti v přesilovce byla dorážka po trestném kopu, kdy Peřina místo odkryté brány nastřelil spoluhráče. Za to hosté podnikli rychlý protiútok a bylo 0:5. Dílo zkázy pak v předposlední minutě dokonal Pfeifer, který využil centr před branku.

Branky: 59. a 89. Pfeifer, 24. Špaček, 46. vlastní, 70. Šulc, 72. Pivnička. Rozhodčí: Jacik, ŽK: 2:3, ČK: 76. Sekanina (D). Diváků: 100. Rynoltice: Jan Vacek – M. Peřina, Bláha (79. M. Tvrzník), Švarc, Hanzl – Jar. Vacek, Ptáček, A. Kotek, Kopic (54. Zeidler) – Pudil (46. Karásek), T. Vacek.

Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/rynoltice-jsou-po-porazce-0-6-totalne-na-dne-20151103.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

11. kolo (2014/15): Bílý Kostel – Rynoltice 2:0 (1:0)

26. 10. 2015

Vyrovnaný boj více jak půl hodiny nepřinesl ani jednu vážnější střelu a gólmani se spíše nudili. Ve 35. minutě se dostal k hlavičce domácí Resl a proměnil centr v gól. Hosté za tři minuty měli velkou šanci Pudilem, jenže jeho nebezpečnou střelu Petr Ulrich vyškrábl na roh. Ve druhé půli se hra přiostřila, za což hosté pykali půltuctem žlutých karet. Hosté moc chtěli srovnat, ale zůstalo jen u snahy. Za to Dominik Ďuriš nebezpečnou hlavičkou vystrašil gólmana Rynoltic. V 77. velikou šanci domácích zahodil František Ulrich, když předtím jeho spoluhráč obral o míč i rynoltického gólmana. Jenže Ulrich minul opuštěnou branku. V 84. F. Ulrich selhání napravil sklepnutím přihrávky na Resla, který zblízka definitivně rozhodl zápas.

Branky: 37. a 86. Resl. Rozhodčí: Vokřínek, ŽK: 2:6. Diváků: 120. Bílý Kostel: P. Ulrich – Jan Ďuriš (87. Morávek), L. Janáček, Chomout, Strnad – Vitík, Daniel Ďuriš, Resl (87. Sedlmajer), F. Ulrich – Michálek, Dominik Ďuriš. Rynoltice: Jan Vacek – M. Peřina, Bláha, Švarc, Hanzl – Karásek (49. T. Zeidler), Kotek, Kopic, Pudil – T. Vacek, J. Peřina.

Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/posledni-bila-si-vyslapla-na-vedouci-hradek-20151026.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

10. kolo (2015/2016): Rynoltice - Doubí 4:5 (1:3)

21. 10. 2015

Domácí tradičně nezachytili nástup a po pěti minutách a po brutálních chybách v rozehrávce prohrávali 0:2. Z této ledové sprchy od Herknera se dostávali pomalu, až ve 13. minutě vyslal první nebezpečnou střelu Jaroslav Vacek. Hra byla vyrovnaná a míč měli domácí dokonce častěji na svých kopačkách. Dočkali se gólu po rohu, který zakončil Jaroslav Vacek. Jenže Doubí využilo trestný kop a nepokrytý Suchomel po střele od tyče dorazil na 1:3. Také vstup do druhé půle domácím nevyšel. Další nedůraz v obraně znamenal čtvrtý úspěch Doubí díky Hájkovi. To nebylo ze strany hostů vše, protože po faulu kopal ze 20 metrů trestný kop Kovařík a bylo 1:5.

Domácí však ani za tohoto stavu nehodili flintu do žita a naopak zahájili velkou ofenzivu. Vytvořili si neuvěřitelný tlak a posledních dvacet minut se odehrálo na polovině Doubí. Po trestném kopu Zeidlera a hlavičce Jaroslava Vacka se dočkali snížení a mezi 75. a 80. minutou měli další tři vyložené šance. Z řady závarů pak Pudil přidal třetí gól a za další minutu po obrovském závaru doklepl Jaroslav Vacek na 4:5. A byl to jeho střelecký hattrick. Tlak Rynoltic pokračoval až do posledních okamžiků a Hanzl se může jen drbat za to, že loženku zakončil jen těsně vedle.

Branky: 26., 76. a 89. Jaroslav Vacek, 87. Pudil – 2. a 6. Herkner, 38. Suchomel, 49. Hájek, 62. Kovařík. Rozhodčí: Halama, ŽK: 3:4, ČK: 90. Salaba (D). Diváků: 60. Rynoltice: Jan Vacek – Peřina, Bláha, Zeidler, Hanzl – Jar. Vacek, Kotek, Tvrzník, Pudil – Černý, T. Vacek. Doubí: Sulo – Gruncl, Bláha, Suchomel, Jonáš – Zradička (46. Kabát), Urban, Kovařík, Piršel (81. Dráb) – Herkner, Hájek (83. Salaba).

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/hradek-skolil-cvikov-devitkou-bila-je-na-dne-20151020.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

8. kolo (2015/2016): Rynoltice - Bílá 1:5 (0:4)

5. 10. 2015

Domácí tým má problém na postu gólmana, protože jich i s tímto zápasem vystřídal rovných sedm! Zřejmě tento post někdo uhranul, protože se v brance dotyčný buď zraní, nebo je vyloučen. Tentokrát začal Novotný. Rynoltice jako již tradičně zahájily zle a po pěti minutách, po ztrátě míče Bílá udeřila prvně. Za další dvě minuty přišel ve vápně faul a z pokutového kopu bylo 0:2. Jediným domácím nebezpečím v úvodu byl trestný kop Zeidlera. Domácí byli překvapeni hrou soupeře, který dosud nevyhrál a divili se ještě víc, když po dlouhém autu si míč vrazil do vlastní sítě A. Kotek. A to další tutovku hosté spálili. Domácím se hrubě nedařilo a po kontru Bílé bylo za půl hodiny již 0:4. Pět minut před přestávkou vyběhl proti míči gólman a zahrál rukou, za což byl vyloučen. Zbytek času pak dochytal hráč z pole a po přestávce nastoupil do branky Holec. Domácí pak rozlítila žlutá karta pro hostujícího hráče, který podle nich jednu již měl. Sudí měl ale zapsaného jiného borce, takže vylučování nebylo. Rynoltičtí byli rozhozeni a hned nato inkasovali po páté. V dalším čase domácí i v oslabení útočili a Zeidler pálil do břevna. Vyloženou šanci propásl i jeho spoluhráč Černý. Nakonec se domácí dočkali až v samém závěru. Čestný úspěch dal Jaroslav Vacek po Zeidlerově úniku. Poslední šanci Rynoltic promarnil ještě Ptáček.

Branky: 82. Jar. Vacek 5. Linhart, 7. Bulíř z pen., 20. vlastní, 32. Linhart, 56. Jiránek. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 3:3. Diváků: 100. Rynoltice: Novotný Švarc, Zeidler, M. Tvrzník (46. Holec), Kotek O. Tvrzník (46. Bláha), Ptáček, Hanzl (67. Černý), Pudil Jar. Vacek, Kopic. Bílá: Doležal Kauška, Tomeš, Hauer, Rejman Kotrman (69. Kratochvíl), Cverčko, Linhart, Machek (76. J. Bulíř) Jiránek (58. Řezník), P. Bulíř.

dsc0437a_galerie-980.jpg
Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/bila-si-v-rynolticich-pripsala-historickou-vyhru-20151005.htmzdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/bila-si-v-rynolticich-pripsala-historickou-vyhru-20151005.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0