Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Harmonogram letní přípravy 2013

2. 7. 2013

 

letni-priprava-2013.jpg


Na všechny se těším a doufám,že účast bude stejně poctivá jako v minulé sezoně!!!

Omluvený trénink/zápas je pouze dovolená,nebo práce!!!

S pozdravem

trenér

MICHAL ŠÁLEK

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Okresní přebor starších přípravek 2012/2013

25. 6. 2013

V neděli 23. června 2013 jsme se s našimi nejmenšími fotbalovými nadějemi zúčastnili závěrečného turnaje Okresního přeboru starších přípravek. Jelikož jsme celý ročník sbírali poměrně dobré výsledky, obsadili jsme v naší skupině A 2. místo a na závěrečném turnaji jsme proto byli zařazeni do bojů o 1. - 6. místo. To samo hovoří o tom, jak jsou naši elévové nadějní a talentovaní, je však nutné si přiznat, že druhá skupina a vítěz naší jsou výkonnostně ještě daleko výše a stále máme hodně co zlepšovat. Závěrečný turnaj se hrál systémem každý s každým a našim klukům se po několika smolných výsledcích podařilo uhrát „jen“ bod. Na druhou stranu je mezi některými velký věkový rozdíl, a přesto dokázali obstát s dobrým výsledkem proti borcům o dvě hlavy vyšším. Celkově jsme pak na závěrečném turnaji obsadili 5. místo, což v celkovém počtu 12 týmů považujeme za obrovský úspěch.

Za sezónu 2012/2013 jsme s kluky prožili spoustu fantastických, úsměvných, ale kolikrát taky dosti náročných chvil. Přesto jim musíme poděkovat za svědomitý a poctivý přístup. Dále pak děkujeme za podporu všem rodičům, především pak manželům Kadašovým, kteří nevynechali jediný zápas a vždy nám dělali podporu. Obrovský dík za finanční podporu pak patří samozřejmě také manželům Mádrovým - koloniál Centrum, Zeidlerovým - restaurace Nikola, p. Greplovi, p. Grossovi a všem, kteří přispěli na podporu rynoltické mládeže.

Díky a těšíme se na Vás v následující sezóně 2013/2014…

Vacek J&J

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

26. kolo (2012/2013) Rynoltice - Vratislavice 9:1 (4:1)

22. 6. 2013

Zápas měl jednoznačný průběh, i když po chybě obrany v 6. minutě mohly Vratislavice vést. Pak přišla pětiminutovka ostrostřelce Romana Zeidlera, který v ní vstřelil hattrick. Měli jsme spousty dalších možností, ale další chybu vzadu už hosté dokázali potrestat a snížili na 1:3. Ve 38. Tomáš Zeidler přihrál Romanu Zeidlerovi a bylo 4:1. Jednoznačný průběh měla i druhá půlka utkání, která začala dvěma loženkami Jana Vacka a Romana Zeidlera. Trefil se však až výstavní ranou Standa Ptáček a po kombinacích ještě Kuba Hanzl, a pak znovu Ptáček. Výsledek mohl být dvouciferný, jenže z mnoha příležitostí byli přesní jen Všetečka po centru a po faulu na Ptáčka přidal z penalty svůj pátý gól v utkání R. Zeidler.


Branky: 15., 16., 20., 38. a 85. z pen. Roman Zeidler, 48. a 68. Ptáček, 66. Hanzl, 79. Všetečka – 31. Opatřil.

Rozhodčí: Klimt, ŽK: 0:2. Diváků: 70. 

Rynoltice: Kubínek – T. Zeidler (55. Všetečka), Kotek ml., Hanzl, T. Vacek – Jar. Vacek (60. Rudolf), Borsuk (50. Javůrek), Ptáček, Vodseďálek – R. Zeidler, Jan Vacek.

 

Důstojně a dobrou hrou jsme se rozloučili s nejúspěšnější sezónou v historii rynoltického fotbalu. Nepodařilo se nám sice na jaře udržet první místo po podzimní části soutěže a 1.B třídu vyhrát, i tak jsme se ale v každém zápase snažili bojovat o každý bod a bavit sebe i diváky předváděnou hrou, což se nám ke konci sezóny také dařilo a zaslouženě jsme urvali alespoň druhé místo. Velmi dobrým příslibem do dalšího ročníku je stabilizace kádru, který se navíc rozšíří po spojení s nedalekou Zdislavou, která bude působit jako rynoltické "béčko" a nabídne se možnost vzájemné hráčské podpory. Věříme, že další sezóna bude alespoň tak úspěšná, jako byla ta letošní a že nám zůstanete věrní!!!

Za uplynulou sezónu 2012/2013 bychom velmi rádi poděkovali všem, kteří nás podporovali a drželi nám palce. Obci Rynoltice a všem ostatním, kteří se podíleli na  finanční podpoře klubu. Dále hráčům a členům realizačního týmu za poctivý a svědomitý přístup. A obrovský dík pak patří také Medvědovi, bez kterého bychom na rynoltickém Těhelném poli mohli kopat maximálně brambory, s celou rodinou Postlů, Stařečků a se Staříkem za bezproblémový chod klubu, včetně po-zápasového servisu a Jardovi Klimešovi za přípravu nejchutnějších klobás v celém kraji. J

Děkujeme a těšíme se na Vás v další sezóně 2013/2014

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

25. kolo (2012/2013) Velký Valtinov - Rynoltice 1:5 (1:1)

11. 6. 2013


Poločas byl vyrovnaný, ale zejména kvůli naší nesourodé hře, takže domácí v něm dokázali vzdorovat. Valtinov zahrozil střelou, a pak jednou průnikem do otevřené obrany. My po první šanci skórovali trefou Pudila z 25 metrů. Přestože jsme měli mírně navrch, domácí dokázali vyrovnat. Po přestávce bylo však vše jinak. Vstup do druhé půle se nám vydařil. Nejprve zahrozil Pudil a chvíli na to se individuálně prosadil od půlky Jaroslav Vacek a přes několik hráčů dovezl míč až na velké vápno odkud levačkou obstřelil obloučkem brankáře. To nám pomohlo. Uklidnili jsme se a začali si zápas s posledním týmem užívat. Jenže domácím se dařilo chytat naše útoky do ofsajdů, kterých bylo minimálně deset. V 62. R. Zeidler střílel do opuštěné brány, ale nastřelil bránící hráče. Pak se střela hostů odrazila od břevna a zmatený obránce ve snaze míč odkopnout, pálil přesně do sítě. Za necelé dvě minuty vybojoval Ptáček míč a R. Zeidler dával na 1:4. Dalších šancí přibývalo, ale trefil se již jenom Tomáš Vacek výstavní střelou z trestného kopu přesně pod víko.

Branky: 36. Pýcha 20. Pudil, 48. Jar. Vacek, 65. vlastní, 67. R. Zeidler, 75. T. Vacek.

Rozhodčí: Hrbáček, ŽK: 1:2. Diváků: 60. 

Rynoltice: Kubínek - Švarc (46. Javůrek), Kotek ml., Jar. Vacek, Vodseďálek - Kotek st., Ptáček, T. Vacek, Pudil - R. Zeidler (70. Hanzl), Jan Vacek (55. T. Zeidler).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

24. kolo (2012/2013) Rynoltice – Nová Ves 8:1 (3:0) - další výsledky, tabulka a příští kolo

5. 6. 2013

Jednoznačná záležitost domácích, kteří byli na mokrém, ale hratelném terénu u všeho rychleji, prostě lépe se s podmínkami vyrovnali. Pohyblivější Rynoltice proměnily první šanci v 7. minutě Ptáčkem po přihrávce Kotka st. Pak měly další šance na zvýšení náskoku, ale trefil se až ve 21. R. Zeidler. Po něm zahodili šance Pudil (dvě), Zeidler a až před poločasem dal na 3:0 po rychlém protiútoku a přesné ráně k tyči Jan Vacek. Hned po přestávce zahrozil Ptáček a po rohu skóroval hlavou Kotek st. - 4:0. Opakované šance nevyužili Borsuk a Ptáček, po Zeidlerově prostrčení míče dal na 5:0 Ptáček a Jan Vacek přidal střelu do tyče. V 77. měli hosté v utkání třetí šanci, kterou po opakované střele využil Kouba. Na to odpověděl svým hattrickem Roman Zeidler. Ten nejprve proměnil trestný kop z 18 metrů - 6:1, pak poslal Pudilův parádní centr z voleje nechytatelně do sítě na 7:1 a vše uzavřel průnikem do obrany. To byl pro něj čtvrtý gól v zápase a uzavřel konečný účet zápasu na 8:1.

Branky: 21., 79., 85. a 89. Zeidler R., 7. a 58. Ptáček, 42. Jan Vacek, 50. Kotek st. – 77. Kouba.

Rozhodčí: Havel, ŽK: 3:4. Diváků: 30. 

Rynoltice: Kubínek – Švarc, Kotek ml., Jar. Vacek VodseďálekJavůrek (46. Borsuk), Kotek st., Ptáček,  Pudil – R. Zeidler, Jan Vacek (70. Hanzl).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

23. kolo (2012/2013) Dubice - Rynoltice 1:2 (0:1)

26. 5. 2013

Ve slabším zápase byly k vidění jen ostré střety, jinak se hrálo mezi šestnáctkami. Jednu šanci v poločase měli domácí ve 26. minutě, ale hlavičkovali vedle, za deset minut stříleli na bránu Kotek st. a Jaroslav Vacek. Pak ránu Zeidlera vyrazil gólman a Ptáček mu míč vrátil do sítě – 0:1. Nezáživný fotbal pokračoval i po přestávce, ale lépe jsme do druhé půle vstoupili my, když Jan Vacek dopravil vyražený trestný kop T. Vacka na 0:2. Pak byl za surovou hru vyloučen domácí borec, ale Rynoltickým to moc neprospělo, navíc po centru a špatně odvráceném míči prostřelil gólmana domácí Škach. V 85. nás mohl definitivně uklidnit Roman Zeidler, který předvedl parádní sólo přes pět protihráčů , ale nezakončil. Takže jsme museli o výsledek bojovat do posledních vteřin, naštěstí se nám to podařilo a po sérii tří zápasů bez výhry jsme opět naplno bodovali.


Branky: 64. Škach – 38. Ptáček, 49. Jan Vacek.

Rozhodčí: Marek, ŽK: 3:1, ČK: 58. J. Dudka (D). Diváků: 60. 

Rynoltice: M. Kubínek – Švarc, Kotek ml., Spurný (46. T. Vacek), Rudolf – Kotek st, Ptáček, Jar. Vacek, Pudil (30. Šálek) – Jan Vacek, R. Zeidler.

VÝSKOK JAKO HROM. Proti dubickému obránci v podání střelce Rynoltic Romana Zeidlera.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Okresní přebor starších přípravek

25. 5. 2013

V polovině jara se do bojů pustili také elévové, kteří sehráli zatím dva turnaje okresního přeboru starších přípravek a pokaždé s docela solidním umístěním. Oficiální tabulku ani výsledky zatím nemáme. Nejdůležitější však je, že se kluci fotbalem baví a zápas od zápasu je vidět, jak se zlepšují. Jeden turnaj jsme již odehráli také na našem hřišti, vzhledem k nepřízni počasí byl ale pořádán jako přátelský. Další domácí turnaj, tentokrát oficiální, plánujeme uspořádat

 

v pátek 31. 5. 2013 v 17.00 hod. na hřišti v Rynolticích

 přijďte podpořit naše nejmenší fotbalové naděje.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

22. kolo (2012/2013) Rynoltice - Bílá 1:4 (0:1)

24. 5. 2013

 

Hosté hráli dobře kombinačně a ve 14. minutě se po rohu trefil hlavou jejich ostrostřelec Ludvík. Domácí měli možnost srovnat Pudilem, který však po individuální akci mířil vedle. Pak Bílá nastřelila po kombinaci břevno, Rynoltičtí dvakrát stříleli Kotkem do brankáře. Hned po přestávce domácí Jan Vacek neproměnil svoji příležitost a za chvilku se ze hřiště pro oplácení poroučel jeho spoluhráč Všetečka. I tak se Rynoltičtí dočkali vyrovnání, kdy se po rohu trefil Ptáček. Domácí šli do útoku a vzadu hráli na tři. Samozřejmě hosté útočili a Ludvík z 25 metrů dostal opět Bílou do vedení. Rynoltice dál hrály otevřenou hru a snažily se dopředu o vstřelení branky. Bílá se však dokázala ubránit a po dvou zdařilých brejcích do otevřené obrany slavila dvakrát gól.

Branky: 55. Ptáček – 14. a 64. Ludvík, 73. Bulíř, 82. Kotrman.

Rozhodčí: Horáček, ŽK: 5:4, ČK: 47. Všetečka (R). Diváků: 60. 

Rynoltice: M. Kubínek – Švarc, Kotek ml., Kotek st., Všetečka – T. Zeidler, Pudil (78. Borsuk), Ptáček, Spurný (67. Kopecký) – Šálek (46. Javůrek), Jan Vacek.

Přijďte nás podpořit v posledních dvou domácích utkáních letošní sezóny. Sérií porážek v posledních třech duelech jsme se sice pravděpodobně připravili o možný postup a vítězství v I.B třídě. Chceme však sezónu dohrát s historicky nejlepším výsledkem rynoltického fotbalu a věříme, že se vám předvedenou hrou odvděčíme za podporu v celé sezóně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Dohrávka 16. kola (2012/2013) Rynoltice - Rozstání 0:2 (0:1) - další výsledky, tabulka a příští kolo

16. 5. 2013

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

21. kolo (2012/2013) Doksy B - Rynoltice 2:1 (0:0)

15. 5. 2013

Doksy B - Rynoltice 2:1 (0:0)

Hosté měli problémy se sestavou, přesto se hrál vyrovnaný souboj mezi šestnáctkami. Šanci hostů měl v 18. minutě po narážečkách T. Zeidler, domácí ohrozili branku ve 24. minutě. Doksy více kombinovaly, Rynoltice hrály na brejky. Na začátku druhé půle doběhl po dlouhém výkopu míč Pudil a dostal hosty do vedení. Ale domácí začali soupeře svírat, zejména poté, co dva kulhající hráči Rynoltic jen statovali a na střídání nebyl nikdo. Posledních dvacet minut se tak hosté dostali pod tlak, který začal nastřeleným břevnem. V 75. po centru srovnal skóre Picek a stejný hráč pak čtyři minuty před koncem otočil stav na stranu domácích.

Branky: 75. a 86. Picek 53. Pudil. Rozhodčí: Brož, ŽK: 2:3. Diváků: 50. Rynoltice: Jan Vacek - Švarc, T. Zeidler, Kotek ml., Vodseďálek -Javůrek, Všetečka, Kotek st., Hanzl - T. Vacek (31. Šálek), Pudil.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0