Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

25. kolo (2013/2014) Horní Branná – Rynoltice 1:4 (0:3)

11. 6. 2014

 

Hosté hrají v pohodě a také tomu nasvědčovala sestava, v níž se představili čtyři hráči z béčka a tři gólmani. Celý zápas měly Rynoltice pod kontrolou, i když do 15. minuty domácí třikrát nebezpečně vystřelili. Rynoltice odpovídaly rychlými protiútoky a tak se hra přelévala od branky k brance. Domácí po půl hodině nevyužili jednu ze svých možností, takže hosté založili protiútok, při němž Jaroslav Vacek vysunul Černého a ten otevřel brankový účet. Pak přišla nádherná spolupráce Černého s Janem Vackem a Vacek zakončil na 0:2. Ve 45. z trestného kopu ukončil poločasové skóre Tomáš Zeidler. Po přestávce nechtěli hosté zbytečně inkasovat, takže se až tolik dopředu nehrnuli. V 62. hostující Švarc z trestného kopu orazil břevno a Rynoltice dál hrály v pohodě. Z ní je trochu vyvedl čestný úspěch Branné, když Šimek usměrnil náhodný centr. Poslední gólové slovo měli ale hosté a byl to hrající gólman Kubínek, jenž využil přihrávku Jar. Vacka.

Branky: 77. Šimek - 31. Černý, 35. Jan Vacek, 45. Zeidler, 90. Kubínek. Rozhodčí: Vachek, bez karet. Diváků: 150. 

Rynoltice: Škopek - O. Tvrzník (46. Borsuk), M. Kotek, Zeidler, Čapek - Švarc, A. Kotek (55. Kubínek), Jaroslav Vacek, M. Tvrzník - Černý, Jan Vacek.

zdroj: liberecky.denik.cz/fotbal_region/fotbalova-i-a-trida-krasny-zapas-vitezne-chrastavy-ve-frydlante-20140610.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

24. kolo (2013/2014) Chrastava – Rynoltice 0:2 (0:0)

2. 6. 2014

V rivalském derby jsme hráli maximálně zodpovědně, domácí byli o něco fotbalovější a pochopitelně chtěli potvrdit zisk krajského poháru. Blízko branky byl v 8. minutě Beneš, jehož střelu hlavou posunul na břevno skvělým zákrokem Matěj Kubínek. Chrastavským chyběla přesnost a těžko se vyrovnávali s naším důrazem. Přesto měli více šancí, ale těžkou gólovou střelu znovu parádní robinsonádou vytáhl mimo tyče Matěj Kubínek, který odchytal další ze svých bezchybných zápasů. A společně s poctivým výkonem celého týmu držel naše akcie vysoko. Když potom v 58. minutě propadla chrastavská obrana a Tomáši Zeidlerovi se podařilo naservírovat odražený míč na malé vápno, podařilo se Janu Vackovi otevřít skóre na 0:1. Domácí v této sezóně nejsou vůbec zvyklí prohrávat, byli frustrovaná a měli problémy s rozhodčím a jeho verdikty, až byl za protesty vyloučen Lichtner z lavičky. Naopak naše taktická a chytrá hra nakonec přinesla v nastaveném čase ještě jeden gól, kdy se Stanislav Ptáček prokličkoval obranou a navrátilec do sestavy Václav Borsuk po dvou minutách na hřišti dokončil s přehledem přesnou střelou k tyči.

Branky: 58. J. Vacek, 93. Borsuk. Rozhodčí: Marek, ŽK: 2:2, ČK: náhradní brankář Lichtner (Ch). Diváků: 250. 

Rynoltice: Kubínek – Švarc, Všetečka, M. Kotek, Hanzl – Ptáček, T. Vacek (70. M. Kotek st.),  A. Kotek, Jar. Vacek,  – Zeidler (88. Borsuk), Jan Vacek (80. Resl).

Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/rynoltice-se-skalpem-chrastavy-20140602.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

23. kolo (2013/2014) Rynoltice - Stráž n.N. 1:1 (1:1)

26. 5. 2014

Stráž překvapila svým nasazením a hned po pěti minutách z prvního útoku šla do vedení zásluhou Neumanna. Po dalších čtyřech minutách jsme však zahrávali roh a střela Čeřovského byla ještě tečována M. Kotkem ml. na 1:1. Hosté byli agresivnější a také obětavější, prostě jezdili po zadku. V 17. měl sice možnost domácí Jaroslav Vacek, pak však dávali o sobě podstatně více vědět chlapci ze Stráže. Lukáš Oberreiter nechytatelně pálil z trestného kopu, ale míč zastavilo břevno a hra se přelévala od brány 
k bráně. Nebyli jsme však schopní hosty výrazněji zatlačit. Krátce po změně stran prošel hostující Landa z vlastní půle hřištěm jako nůž máslem, jenže gólman zachránil. 
V 70. minutě přerušil zápas prudký liják, po kterém se muselo hřiště přelajnovat. A hned nato spálil další možnost Stráže Landa. Poté byl nebezpečný hlavičkující Havlíček a poslední vyloženou šanci hostů spálil Václav Jirsa, který postupoval sám na gólmana Kubínka.


Branky: 9. M. Kotek ml. – 5. Neumann. Rozhodčí: Havel, ŽK: 0:1. Diváků: 70. 

Rynoltice: Kubínek – Švarc, Zeidler, Všetečka, Hanzl – Jaroslav Vacek, Čeřovský, A. Kotek, Ptáček – T. Vacek, M. Kotek ml.

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/hejnice-vyhraly-i-v-deseti-20140526.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

22. kolo (2013/2014) Mšeno B – Rynoltice 1:1 (0:0)

21. 5. 2014

 „Jaké počasí – takový fotbal,“ potvrdil trenér Rynoltic Jaroslav Vacek. Dlouho jsme se vyrovnávali s těžkým umělým povrchem a také nepříjemným nedělním výkopem, na který si snad nikdy nezvykneme. Zápas byl hodně průměrný a přinesl na obou stranách spoustu chyb v rozehrávce. Mšeno mělo první šanci, za nás se prezentoval v 7. minutě střelou Jan Všetečka. V 18. byl faulován ve vápně Martin Kotek a byla z toho penalta, kterou však Lukáš Čeřovský nekopl ideálně a neproměnil. Do poločasu se nic výraznějšího před brankami neurodilo, ale tři minuty po přestávce nejprve domácí nastřelili tyč a v několika dorážkách byl úspěšný Kulhánek. Domácím vedení vydrželo do 60. minuty. Tomáš Zeidler posadil míč na hlavu Tomáše Vacka a ten vyrovnal. Rázem se naše hra výrazně zlepšila a podařilo se nám dostat domácí do tlaku, jenže to byla převaha jen po vápno a když už jsme se dostali do zakončení, nebyli jsme přesní. Několik příležitostí měli i domácí, ale také shořeli na nepřesné mušce.

Branky: 48. Kulhánek – 60. Vacek. Rozhodčí: Kowalik, ŽK: 3:2. Diváků: 70. 

Rynoltice: Kubínek – Švarc, Všetečka, Zeidler, Hanzl – Ptáček (78. Černý), T. Vacek, Čeřovský, Jar. Vacek – M. Kotek ml., A. Kotek.

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/chrastava-klopytla-v-bahne-20140519.html

 

corel.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

21. kolo (2013/2014) Rynoltice - Cvikov 0:1 (0:0)

14. 5. 2014

Utkání přineslo otevřený boj mezi šestnáctkami, ale konstruktivní hra vázla oboustranně. Domácím vše pochytal neprůstřelný gólman, zejména při dvou jasných dorážkách. Cvikov dokázal nastřelit tyč, a něco podobného se povedlo na druhé straně v 55. A. Kotkovi, jenž ze 30 metrů napálil míč do břevna. Rozhodujícím momentem byla 73. minuta, kdy uklouzl domácí obránce a následně útočník vlétl do vápna, kde byl faulován Zeidlerem. Z nařízené penalty pak Pěnička uspěl. Rynoltice vzápětí přeskupily řady do útoku a hnaly se dopředu, za 
vyrovnáním. jenže jim nebylo přáno, navíc v nastaveném čase Všetečka nastřelil břevno.

Branka: 73. Pěnička z pen. Rozhodčí: Jacik, ŽK: 2:3. Diváků: 150.

Rynoltice: Kubínek – Švarc, Zeidler, M. Kotek ml., Všetečka – Jar. Vacek, Čeřovský (32. Ptáček), A. Kotek, M. Kotek st. (80. Spurný) – T. Vacek, Pudil (70. Černý).

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/golovy-masakr-v-chrastave-20140512.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

20. kolo (2013/2014) Velké Hamry - Rynoltice 1:1 (1:0)

5. 5. 2014

Domácí začali dobře a po rohu skóroval hlavou Horváth. Hamry půl hodiny 
v územní převaze tlačily, ale soustředěnou hrou jsme jim toho víc nepovolili. Ve 37. běžel sám na branku Adam Kotek a gólman, který vyběhl daleko mimo vápno, chytil míč rukou. Byl vyloučen a získali jsme tím výhodu jednoho muže. Jenže do poločasu to bylo
bez vyložených šancí. Po přestávce jsme na domácí vlétli a za deset minut mohli vstřelit tři góly, jenže Jan Vacek dvakrát a po něm A. Kotek ve svých šancích zklamali. 
V 55. přišel závar před domácí bránou. Lukáš Pudil zatáhl míč do vápna, vystřelil a tam na třikrát odražený míč dostal do brány Jan Vacek 
na 1:1. Utkání se přiostřovalo a bylo velmi nervózní. To odnesl i trenér Šálek, jenž byl vykázán z lavičky. V 75. vnikl do vápna Jan Vacek, kterého složil gólman jako myslivec jelena. Jenže se nic nepískalo a Jan Vacek byl za protesty vyloučen. Poté měli domácí dvě loženky, z nichž jednu poslali do břevna, 
na druhé straně Lukáš Černý po svých únicích z úhlu neprostřelil gólmana. I tak jsme si odvezli hezký bod.

Branky: 7. Horváth – 55. Jan Vacek. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 3:5, ČK: 37. Husnik – 75. Jan Vacek. Diváků: 100. Rynoltice: Kubínek – Švarc, Všetečka, Zeidler, Hanzl – Kotek st., Čeřovský, T. Vacek (75. Jaroslav Vacek), A. Kotek – Pudil (60. Černý), Jan Vacek.

zdroj:http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/frydlant-privezl-vsechny-body-z-harrachova-20140505.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

19. kolo (2013/2014) Rynoltice - Harrachov 8:3 (5:2)

28. 4. 2014

Zápas zdobila oboustranně otevřená hra. Po první šanci Adama Kotka to byli hosté, kteří předvedli rychlý kontr a Barbořákova první střela znamenala gól. Za tři minuty unikl Lukáš Čeřovský od půlky a vyrovnal. Po nebezpečné střele Jana Vacka přišla krásná kombinace Čeřovského s A. Kotkem a Lukáš Pudil zahájil svoji kanonádu. Po centru Tomáši Zeidlerovi šanci vychytal ještě gólman. Po dvou nepříjemných střelách hostů to byl nezastavitelný Lukáš Pudil, který dvakrát pokořil během minuty brankáře. Nejprve střelou k tyči a poté využil pokutový kop. Měli jsme  větší tlak, a když Jan Vacek vypíchl obránci míč, bylo již 5:1. Přesto jsme ještě hostům nabídly snížení, když ti po odvráceném rohu předvedli rychlý brejk a Kyncl dal na 2:5.
Po přestávce vybídl Martin Švarc přihrávkou kanonýra Pudila a ten vstřelil již svůj čtvrtý gól. Další a další šance se množily, ale také hosté dávali o sobě vědět. V 57. se obtočil kolem obránce Kyncl a svým druhým gólem snížil. Chvilku na to byl však vyloučen „za kecy" jeho spoluhráč a v deseti museli Harrachovští bránit spoustě útokům. Jenže neubránili opět Pudila, který servíroval před prázdnou bránu Martinu Švarcovi. Hráli jsme s chutí, rozdávali radost a brzy se dočkali další výhody, kdy byl hostům vyloučen za faul druhý hráč. Z přesilovky se zrodil faul a penalta, jenže tu Tomáš Vacek nasměroval jen do tyče. Střeleckou exhibici pak  zavřel znovu M. Švarc tentokrát z trestného kopu.

Branky: 15., 35., 36. z pen., 51. a 60. Pudil, 6. Čeřovský, 39. Jan Vacek, 80. Švarc – 45. a 57. Kyncl, 3. Barbořák. Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 1:5, ČK: 57: Poselt a 70. Bergman (oba H). Diváků: 150.

Rynoltice: Kubínek – Švarc, T. Vacek, Zeidler, Hanzl A. Kotek, Čeřovský, Ptáček, Jar. Vacek (67. M. Kotek st.) – Jan Vacek, Pudil (74. Resl)

Zdroj:http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/rynolticky-pudil-porazil-soupere-peti-goly-20140428.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

18. kolo (2013/2014) Hejnice - Rynoltice 3:0 (0:0)

23. 4. 2014

V úvodu jsme byli lepší a dvacet minut měli územní převahu. Hned ve 4. minutě musel čelit domácí Vykoukal šanci. Postupně Hejnice vyrovnaly hru a první šanci měly po teči hostujícího obránce, od jehož zad skončil míč málem v síti. Ve 34. jsme měli velmi blízko k brance, ale tutovku ze šesti kroků jsme nevyužili. Ve druhém poločase jsme ještě chvíli domácí přehrávali, postupně ale hru vyrovnávali a když jsme v 64. po zbytečné ztrátě míče inkasovali na 1:0 dostali se na koně. Za dvě minuty mohlo být vyrovnáno, ale hlavička T. Vacka z pěti metrů nebyla přesná. Chtěli jsme bodovat, takže nezbývalo než otevřít hru, jenže domácí toho dokázali dobře využít. Když jsme pak ještě přišli o M. Kotka ml., který viděl červenou kartu společně s domácím hráčem za oplácení. Díra v obranných řadách byla cítit a domácí se ke konci zápasu dokázali prosadit ještě dvakrát. Nám už se zahrozit nepodařilo a nepříliš vydařené utkání jsme dohráli bez vstřeleného gólu.

Branky: 64. Vondrášek, 77. Kobr, 83. Smola. Rozhodčí: O. Marek, ŽK: 1:2, ČK: 74. Grujoski – 74. M. Kotek ml. Diváků: 130.

Rynoltice: Kubínek – Švarc, Zeidler, M. Kotek ml., Hanzl – A. Kotek (67. Jar. Vacek), Čeřovský, Ptáček, M. Kotek st. (82. Černý) – T. Vacek, Pudil (40. Jan Vacek).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

17. kolo (2013/2014) Rynoltice - Košťálov 2:0 (1:0)

16. 4. 2014

Od začátku jsme byli jednoznačně lepší, ale střelecky jsme se prosadili pouze dvakrát. Dobrá hra přinášela šance, když tu první měl v 7. minutě Lukáš Pudil a hned na to i Kuba Hanzl, ale gólman dokázal zachránit. Ve 14. poslal Tomáš Zeidler míč mezi beky a naběhnuvší Tomáš Vacek vyjádřil převahu. V rozmezí dvanácti minut jsme pak měli čtyři veliké příležitosti, navíc ve 44. hlavičku Matina Kotka ml. vykopl obránce z branky. Nápor pokračoval i po přestávce a po parádní kombinaci po ose Čeřovský Lukáš - Kotek Adam přidal druhý gól Lukáš Pudil. Hostům toho dopředu nebylo moc umožněno, a tak jedinou šanci v 54. vyřešil gólman. Rynoltičtí byli nadále ve všem lepší, hosty přehrávali, byli rychlejší a po kombinacích přicházela střelba. Ta však nebyla dostatečně účinná. Hosty nenechali domácí prostě vydechnout.

Branky: 4. T. Vacek, 53. Pudil. Rozhodčí: Hrbáček, ŽK: 2:2. Diváků: 100. Rynoltice: Kubínek – Všetečka, Zeidler (82. Jar. Vacek), M. Kotek ml., HanzlA. Kotek, Čeřovský, Ptáček, M. Kotek st. Pudil (70. Jan Vacek), T. Vacek (85. Černý)

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/straz-nezastavily-ani-hamry-20140414.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

16. kolo (2013/2014) Jilemnice - Rynoltice 0:1 (0:0)

6. 4. 2014

Poločas byl oboustranně bez bojovnosti, i když nebezpečnou střelu vyslal hostující Všetečka. Byla to spíš bojovná kopaná mezi šestnáctkami, bez větších fotbalových myšlenek. Ve vyrovnaném průběhu měla Jilemnice jednu šanci, na straně Rynoltic pak Pudil nezakončil únik. Ve II. půli hosté přidali ve všech směrech – zvýšili aktivitu, zlepšili kombinace a dostali domácí pod tlak. V šancích byli Jan Vacek i Pudil a Rynoltice začaly hrát. Domácí se dostali do koncovky výjimečně jen v 58. minutě. Po hodině hry hosté rychle rozehráli trestný kop na půlce, Zeidler dostal míč za obránce a pak zakončil na 0:1. Rynoltičtí stále tlačili, jenže po zbytečné kartě musel jít do sprch Švarc. Proto závěr vyzněl pro domácí, kteří dostali hosty pod tlak, ale ti stíhali odvracet jejich snahu.

Branka: 60. Zeidler. Rozhodčí: Vokřínek, ŽK: 3:6, ČK: 80. Švarc (R). Diváků: 80. Rynoltice: Kubínek – Švarc, Zeidler, M. Kotek ml., Všetečka – Jar. Vacek (75. M. Kotek st.), Ptáček, A. Kotek, Pudil (89. Hanzl) – Jan Vacek, T. Vacek.

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/ve-fotbalove-i-a-tride-neni-jiz-straz-nad-nisou-posledni-20140408.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0