Jdi na obsah Jdi na menu

Z Libereckého deníku - 26. kolo

4. 7. 2011

Rynoltice - Chrastava 6:4 (0:3)

Domácí byli sice kombinačně lepší, ale hosté dokázali trestat jejich chyby v rozehrávce. A za necelou půlhodinu vedla Chrastava o tři góly. Nejprve se prosadil Vojta Holec, který zachytil špatné rozehrání, stejnou chybu využil po pěti minutách Holinský. Ve 27. minutě zahráli domácí špatně ofsajd systém a Žemlička byl přesný. Přesto měly Rynoltice řadu šancí, aby vyrovnaly.

Úvod do druhé půle zřejmě gólově uspokojení hosté podcenili a po kombinaci zakončil na 1:3 Zeidler. Pak podržel domácí gólman při šanci hostů, aby na trestný kop o chvíli později naskočil Tomáš Vacek - 2:3.

Pak vyrobil chybu gólman Rynoltic, kterému vypadl míč z náručí a Holinský doklepl na 2:4. Rynoltické ani tento fakt nerozhodil a stále hráli svoji kombinační hru. V 75. snížil čerstvý Stejkoza hlavičkou a hned minutu nato byl faulován Zeidler. Penaltu využil Pudil a bylo 4:4. Domácí se chtěli rozloučit výhrou, takže stále útočili, navíc byl hostům vyloučen Vávra. Proti oslabenému soupeři se nejprve prosadil po individuální akci Jaroslav Vacek a vše ukončil po rohovém kopu Stebelský.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář