Jdi na obsah Jdi na menu

Z Libereckého deníku - 22. kolo

25. 5. 2011

Stráž p. R. - Rynoltice 1:1 (1:1)

Sestupem ohrožená Stráž musela hrát od začátku na útok, což bylo pro hosty dobré. Využívali otevřených prostorů ke svému útočení a domácí přehrávali. V 11. minutě střelu Tomáše Vacka gólman domácích jen vyrazil, ale dorážející Jaroslav Vacek neměl přesnou mušku. Právě přesnost hostům v koncovce chyběla. Čermák, Brauner a další měli na svých kopačkách pět vyložených šancí, domácí byli nebezpeční dvakrát. V poslední minutě před poločasem zahrával trestný kop J. Vacek do vápna, kde vyskočil nejlépe T. Vacek a hlavou vstřelil gól. Radost hostů trvala jen okamžiky. Nesoustředěnost domácí totiž v posledních vteřinách využili a po závaru ze skrumáže vyrovnali.

Hra se stále přelévala, ale více šancí měli Rynoltičtí. Zejména Pudil v 50. a 67. minutě, střídající Rudolf svoji šanci také nezvládl. V 85. vybídl Pudil ke skórování Rudolfa, jenže ten sám před bránou jen nastřelil brankáře. Domácí jen jednou dokázali zaměstnat brankáře Jana Vacka. Předtím se mohla také kopat penalta, když šel ve vápně k zemi rynoltický Zeidler. Bohužel Rynoltice doplatily na neproměňování gólovek, bylo totiž i na tři body.

Branky: 45. R. Věchet - 44. T. Vacek. Rozhodčí: Marek, ŽK: 2:4. Diváků: 60. Rynoltice: Jan Vacek - Borsuk, Stebelský, Šálek, Kubínek - Jar. Vacek, T. Vacek, Zeidler (75. Rudolf), Brauner - Čermák, Pudil (85.Hanzl).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář