Jdi na obsah Jdi na menu

Z deníků...

5. 5. 2010

Liberecký deník:

Rynoltice - Loko Česká Lípa
0:0
Domácí hráli v improvizované sestavě bez čtyřech hráčů. Přesto v kvalitním boji uhráli remízu, která jim prodlužuje jarní neporazitelnost. Hrálo se jinak od branky k brance, a dokud měli domácí síly, byli lepší. Hodinu měli tlak, pak se hra vyrovnala a hosté zlobili díky své útočné síle. Bojovalo se až do konce, ale nikdo recept na překonání obrany nenašel.
Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 2:2, 80 diváků. Rynoltice: Jan Vacek - Jos. Kubínek, Jar. Vacek, Borsuk, Rudolf - Spurný, Šálek, Brauner, Jan Kubínek - Čermák (75. Švarc), T. Vacek.

celý článek na: liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-frydlant-dost-tvrde-narazil-v-chrastave.html

Českolipský deník:

Rynoltice - Loko Česká Lípa
0:0

Domácí hráli v improvizované sestavě bez čtyřech hráčů. Přesto v kvalitním boji uhráli remízu, která jim prodlužuje jarní neporazitelnost. „Věděli jsme to, proto jsem klukům naordinoval defenzivní hru ze zajištěné obrany,“ uvedl pro Deník trenér Č. Lípy Jiří Barvíř.

Hrálo se od branky k brance a dokud měli domácí síly, byli lepší. Hodinu měli tlak, pak se hra vyrovnala a hosté zlobili díky své útočné síle. Své šance zahodili Černý, jenž prošel sám až před brankáře, jenže jeho lob skončil těsně mimo bránu, a Mikysa z pěti metrů přestřelil.

Bojovalo se až do konce, ale nikdo recept na překonání obrany nenašel. „Před zápasem bych bod bral, ale když si vývoj utkání promítnu zpětně, vím, že musíme zlepšit koncovku a finální přihrávku,“ zamyslel se kouč Lokomotivy. Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 2:2, 80 diváků.

celý článek na: ceskolipsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-stare-splavy-nedaly-n-mest20100504.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář