Jdi na obsah Jdi na menu

Rynoltice - Ruprechtice 3:0

28. 3. 2010

V sobotu jsme velmi dobře vstoupili do jarní části sezony. Do Rynek dorazil druhý tým tabulky Sokol Ruprechtice, s kterým jsme odehráli více než vyrovnané utkání. Většinu zápasu jsme měli převahu. S nakopávanými míči Ruprechtic neměla naše obrana problémy, více hosté hrozili z dlouhých autů, z nichž si před poločasem vytvořili také jejich největší šanci. Dlouhý aut si zpracoval Koťátko, míč zatáhl do vápna a naservíroval ho do čisté gólovky neobsazenému hráči hostů. Gólman domácích však nestačil před střelou včas uhnout a srazil ji na roh:-D. To bylo však ze strany Ruprechtic téměř vše. Domácí Rynky měli během prvního poločasu několik tutových šancí, nejprve Zgury po odraženém rohu nevěděl, kterou nohou trefit prázdnou bránu a po pokusu o zakončení  "skočmo" minul balon. Nastřelili jsme také tyč a několik dalších pokusů těsně minulo ruprechtickou branku. Na konci poločasu se však postavil k trestňáku z pětadvaceti metrů Martin Koťas a nechytatelnou ranou do levé šibenice otevřel skóre. I ve druhém poločase jsme měli převahu. Tu potvrdil Hanzlik, který se uvolnil u lajny v ruprechtickém vápně, nejdříve si povodil obránce, přehodil si ho a stejně tak si parádním pravým zasouvákem poradil i s gólmanem. Stav 2:0 přinesl na tkaničky domácích uvolnění a v pohodě kontrolovali utkání. Ruprechtice se pokusili o závěrečný tlak, naše obrana byla však nadále bezchybná. Naopak do otevřené obrany hostů se v závěru zápasu dostal Koťas, přesným pasem dostal ruprechtického brankáře mimo hru a našel na vápně neobsazeného Hanzlika, který už pouze přes obránce zakončoval do prázdné brány. V tu chvíli už byli Ruprechtice na kolenou, další jejich snahy byly už pouze křečovité. Utkání jsme úspěšně dohráli s nulou a po parádním výkonu jsme doma získali první tři body. Věřme, že nám aktivita a chuť z tohoto mače vydrží i do dalších. Děkujeme divákům za výbornou podporu a těšíme se na ně opět za týden, kdy k nám zavítá první Frýdlant.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Golmačka - ty si vejce :D

31. 3. 2010 19:53

jo, makali ste dobře, nechtěl bych se s tim tahat:D, ale na nule sem měl i svůj podíl...sorry sem to z brány viděl tak, jak sem napsal, ale když řikáš, že to bylo těžký xD

ZGURY - ty vejce

30. 3. 2010 19:10

to s toho rohu byla velice těžká situace a Medvěd to má ve vápně křivý,ale to že obrana o váhovým průměru těsně pod 105 kg neinkasovala to ti nevadí,příště na tebe seru a budu ti je tam pouštět!!!

Venca - borec

29. 3. 2010 17:48

slušná prácička,autor neni žádnej blbec! až jsem smíchy pobrečel

Žatec - Super výsledek!!!

29. 3. 2010 9:22

Zdravím Rynky, škoda že jsem to neviděl, ale z doslechu vím, že jste hráli skvěle! Držím palce ať vám to takhle šlape nadále.