Jdi na obsah Jdi na menu

Rynoltice - Loko Česká Lípa 3:2 (2:1)

30. 5. 2011

V sobotu 28.5.2011 jsme nastoupili k utkání s Lokomotivou Česká Lípa. Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, ale chtěli jsme potvrdit zisk bodů z předchozích kol.

Do zápasu jsme nevstoupili špatně, soupeř byl sice od začátku aktivní a měl velmi rychlé přechody do útoku, s nimi si ale naši hráči dokázali poradit a naopak jsme to byli my, kdo si začal vytvářet gólové příležitosti. První pokusy ještě brankou nekončily. Se stupňujícím se tlakem, po závaru kličkoval ve vápně Zajda, byl faulován a z nařízené penalty nás do vedení 1:0 poslal Váca J. V následujících minutách jsme pak mohli ještě vedení navýšit, ale ani z velmi dobrých šancí se nám to nepodařilo, Lokotka se dostala opět do hry, a když se po rychlé akci hostů, nestihla vrátit naše záloha, zleva proběhl hostující Mikysa až na hranici malého vápna, jeho střílený centr ještě dokázal gólman srazit, bohužel však pouze ke kopačkám útočníka hostů Černého a ten už propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Hra se pak přelévala od brány k bráně a dobré šance byli na obou stranách. Gól ale přišel z ojedinělé situace, když Zajda posílal centr ze standardky směrem k bráně, míč nebyl nikým tečován a překvapený hostující gólman ho dokázal srazit už jen do vlastní sítě. 2:1 a tímto stavem poločas skončil.

Druhá půle se odehrávala v podobném stylu. Avšak Lokotka nás nedokázala výrazněji ohrozit. A když po parádní akci a souhře Ogy – Stejky, zvýšil Ogy na 3:1, zdálo se, že utkání v klidu dovedeme k vítězství. Zvlášť když pak soupeř spadl do ještě většího útlumu. Bohužel, ale přišla zbytečná chyba, kdy Hanzlik namazal na půlce hostujícímu Černému, který se v situaci jeden na jednoho nemýlil. Lípa ožila, vycítila šanci, párkrát se ještě pokusila nepříznivý stav zvrátit, naši hráči už ale utkání nepustili a získali další tři velice důležité body, které nám už snad zajistí setrvání v 1.B třídě pro letošní rok.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář