Jdi na obsah Jdi na menu

Rynoltice - Loko Česká Lípa 0:0

5. 5. 2010

V našem dalším utkání proběhl na našem hřišti přímý souboj o třetí místo v tabulce. Hráli jsme s Lokomotivou Česká Lípa, která měla v soutěži stejně bodů jako my a v pořadí je před námi pouze kvůli lepšímu skóre. Do utkání jsme chtěli jít s aktivní hrou a na soupeře vlítnout. Chyběli nám taky čtyři hráči základní sestavy, a tak ani nebylo na co čekat. A připravený úmysl nám také vyšel. Od začátku jsme byli lepším týmem a s postupem času byla režie hry na našich kopačkách. Lípa se snažila využít rychlých nohou svých útočníků, ale příležitostné brejky se nám dařilo v pohodě řešit. Hosté si nedokázali vytvořit ani malý tlak a naopak tomu bylo na naší straně. Chvílemi jsme Lípu nepustili z vápna natož z půlky a v hostující obraně začaly vznikat chyby. Po několika závarech jsme se dostali do gólových příležitostí, k brance ale nevedly. V jedné z nich například netrefil Karl v těžkém úhlu z několika metrů bránu a tak se šlo do kabin stále za nerozhodného bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase jsme chtěli v předváděné aktivitě pokračovat a opět jsme hrozili. Z vápna dobře střílel T. Váca, když z otočky parádně trefil míč a zkušený hostující gólman, který přišel o poločase za zraněného kolegu, byl asi sám překvapen, jak míč na brankové čáře zastavil. S přibývajícím časem se  však začala projevovat absence některých našich hráčů, nedařil se nám držet míč a síly začaly rychle ubývat. Z toho vyplývaly i chyby, které začaly vznikat v naší obraně. Hosté nás začali přehrávat a dostávali se do nebezpečných situací. Poprvé když naše obrana propadla, řítil se hostující útočník na naši bránu, jeho lob však naštěstí minul bránu. V dalším úniku zatahovali hosté míč po naší levé straně a podařilo se jim míč servírovat do jasné gólovky před naši bránu, neskutečně se však dokázal vrátit M. Šális a finální přihrávku ve skluzu v klidu sklepl a kdybych mu míč nesebral, ještě by ho určitě rozehrál. V závěru nás pak ještě Lípa přidusila několika rohy a dlouhými auty, když však ani ty nevyužila a my se taky nedokázali trefit mezi tři tyče, rozešli jsme se bezbrankovou remízou. Děkujeme našim divákům za přízeň, ačkoli hostující podp ora byla hlasitější a to by se na domácím hřišti stávat nemělo.

 

Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 2:2, 80 diváků. Rynoltice: Jan Vacek - Spurný, Jos. Kubínek,  Šálek, Borsuk - Čermák (75. Švarc), Jar. Vacek, Brauner, Jan Kubínek - Rudolf, T. Vacek.

a zde jsou k nahlédnutí fotky ze zápasu, bohužel ne z našich zdrojů:

picasaweb.google.com/Lokomotiva.fotbal/MuziIJARO2010#5466575975322906290

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ŠALIS - LIGOVEJ SKLUZ

6. 5. 2010 15:01

slušně napsanej článek,skluz jsem dal ligovej,akorát nesouhlasím s tím že obrana byla unavená a chybovala,my se zgurym jsme po zimní přípravě nabušený že můžem odehrát 2 zápasy po sobě.Dopufam že prodloužíme šnůru bez prohry i ve stráži p.R.RYNKÁM ZDAR

Váca 0 - Dodatek

5. 5. 2010 21:22

článek České Lípy si můžete přečíst také na http://fotbal.loko-cl.cz/index.php?clanek-id=40 a ještě jsem zapomněl do článku dodat, že to byla naše čtvrtá 0 v jarní části soutěže a stále si držíme neporazitelnost. Přidávejte komentáře, ať to tu trošku žije...