Jdi na obsah Jdi na menu

Rynoltice - Chrastava 6:4 (0:3)

4. 7. 2011

Poslední zápas sezóny 2010/2011 jsme sehráli na domácí půdě s Chrastavou. První poločas měl velmi podobný vývoj jako utkání v podzimní části, kdy jsme předváděli lepší hru a vytvořili si spoustu šancí, ale branky dával soupeř. Stejně tak v tomto duelu jsme od počátku bušili do chrastavských vrat, ale gól z toho nebyl. Naopak hosté v prvním poločase třikrát vystřelili a pokaždé míč zapadl do naší sítě. Už ve třinácté minutě se ve vápně z otočky prosadil Holec. Pak dostal ideální pas Holinský a nikým nehlídaný poslal míč nekompromisní ranou do naší sítě a nakonec ještě ve 27. minutě zvýšil po skrumáži ve vápně Žemlička. Do druhého poločasu jsme tak nastupovali za nelichotivého stavu 0:3, avšak pocit ze hry nebyl špatný. Nebylo co ztratit a byla jen otázka času, kdy se některá ze šancí ujme. To také potvrdil Zajda, když si perfektně před vápnem narazil, a pak poslal míč parádní střelou do sítě hostů a ti následně museli znervóznět. Ještě víc, když na 2:3 přidal hlavou z centru Váca T. Při předváděné hře se zdálo, že by se nám mohlo podařit srovnat, pak ale svůj tým nepodržel brankář, když chvíli po kontaktním gólu neudržel lehký centr. Míč mu propadl přímo na kopačku hostujícího útočníka a ten už s jeho uklizením do prázdné brány nemohl mít problém. Žádné skládání zbraní se však nekonalo. Naopak jako by inkasovaný gól naše mužstvo ještě víc nabudil a na 3:4 brzy po centru snížil hlavou Stejky. A když pak Čouďák proměnil pokutový kop, který byl nařízen za faul na Zajdu, bylo srovnáno. Ani to nám ale nebylo dost a body jsme chtěli všechny. Což se nakonec díky individuální akci Vácy J. s gólovým výsledkem a výstavní hlavičce Cycka podařilo a úžasný obrat v utkání byl dokonán. Za druhý poločas jsme nastříleli 6 branek a spíše hokejovým výsledkem 6:4 jsme se rozloučili s touto sezónou, která se však nedá hodnotit jako úspěšná. Na jaře jsme bojovali o setrvání v soutěži, což se nám sice podařilo, ale za úspěch to považovat nelze. Zvláště po posledním utkání je zřejmé, že mužstvo má na víc a konečné deváté místo jeho možnostem určitě neodpovídá. Při bídné tréninkové a někdy i zápasové docházce to ale lepší nebude. Letní příprava začíná 12. července.

Chtěli bychom poděkovat všem naším divákům a příznivcům za podporu v celé uplynulé sezóně. Jsme rádi, že se nám podařilo odvděčit těm nejvěrnějším předvedenou hrou v posledním utkání a věříme, že nám věrní zůstanou a budou opět docházet na naše zápasy v hojném počtu i v dalším ročníku.

Branky: 56. Zeidler, 63. T. Vacek, 75. Stejkoza, 76. Pudil z pen., 82. Jar. Vacek, 86. Stebelský - 18. a 64. Holinský, 13. V. Holec, 27. Žemlička. Rozhodčí: Blaschke, ŽK: 2:4, ČK: 76. Vávra (Ch). Diváků: 60. Rynoltice: Jan Vacek - Šimon (81. Borsuk), Šálek, Kubínek, Stebelský - Brauner (88. Švarc), T. Vacek Jar. Vacek, Resl (65. Stejkoza) - Pudil, Zeidler. Chrastava: Beran - Rozmajzl, Aubrecht, Žemlička, Trakal - Jahoda, V. Holec, Vávra, J. Holec - Mareček, Holinský.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář