Jdi na obsah Jdi na menu

Podzim 2017

30. 12. 2017

“A“ mužstvo 

Na podzim letošního roku jsme dosáhli nejlepšího umístění v historii rynoltického fotbalu, škoda výkyvu v polovině sezony a jen bodového výsledku v posledním utkání, protože jsme mohli přezimovat na 1. příčce. I tak se ale držíme v závěsu a přes zimu se budeme snažit co nejlépe připravit na druhou polovinu sezóny… 

„B“ mužstvo 

V podzimní části sehrálo 13 utkání, z toho 3x výhra, 5x prohra, 5x remíza. Celkem 14 bodů, 9. místo v tabulce.

Starší i mladší přípravka nám dělala radost každým zápasem.

Obrovské dík patří našim sponzorům: Inter Regal s.r.o. - za nejvýznamnější finanční podporu k zajištění dresů a nadstandartních podmínek pro zimní i letní přípravu, Martin Čermák – Rynoltická pískovna za nejvýznamnější finanční podporu k zajištění vybavení pro hráče, Obec Rynoltice za financování zázemí a celkového chodu klubu, Městys Zdislava, KM – Prona a.s., PROVYS CZ s.r.o., Elektroslužby Karásek, Purum s.r.o., Errest s.r.o., Samoobsluha Centrum Mádrovi, Josef Kraus, rodičům dětí Michalu Svobodovi, Zbyňku Fetrovi, René Ročkovi. 

Velké díky patří též fanouškům, manželkám, přítelkyním, rodičům a ostatním příbuzným dětí za trpělivost, podporu, fandění, jak při domácích, tak i venkovních zápasech, kde nás bývá mnohdy více, než fanoušků domácího klubu. 

Za klub kolektiv trenérů Hruška P., Vacek H., Stareček Z.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář