Jdi na obsah Jdi na menu

FK Rynoltice - Krásná Studánka 1:4

5. 11. 2009

Rynoltice - Krásná Studánka 1:4 (1:1)

Prakticky celý zápas byl herně vyrovnaný, bojovný, s častými souboji. Domácí šli do vedení po rozehraném trestném kopu, kdy jej tečoval T. Vacek a Jaroslav Vacek z otočky zavěsil. Za šest minut Studánka srovnala, když Pěnička vybojoval před vápnem míč a zakončil přesně. Krátce nato hosté orazítkovali břevno. Ke konci poločasu měli domácí výhodu dvou rohových kopů, při tom druhém Spurný v šanci překopl bránu.

Do druhé půle nastoupili domácí aktivně, ale po třech minutách trestal chybu Šálka Pěnička na 1:2. Přesto domácí dál bojovali a v 50. Tomáš Vacek neproměnil svoji možnost. Hra se přelévala v rychlém sledu a v závěru začali domácí hrát hodně na útok. Jenže v 90. minutě je hosté potrestali z trestného kopu Michalem Vackem a v nastaveném čase využil zcela otevřenou obranu Schovánek k vysokému vítězství.

Branky: 20. J. Vacek - 26. a 48. Pěnička, 90. M. Vacek, 94. Schovánek. Rozhodčí: Bým, ŽK: 3:4, 50 diváků. Rynoltice: Jan Vacek - Spurný, Stebelský, Jos. Kubínek, Kopecký - Rudolf (65. Jan Kubínek), Šálek (60. Steklý), Jar. Vacek, Švarc - T. Vacek, Pudil (83. Čermák). Kr. Studánka: Vrábel - Pova, Hošek (65. Schovánek), Palán, Bechyně - Faksa, Pěnička, Vacek, Dvořák - Devátý, Knajbl.