Jdi na obsah Jdi na menu

Dohrávka 11. kola (2012/2013): Rynoltice - Dubice 2:1 (2:0)

21. 11. 2012

Rynoltice - Dubice 2:1 (2:0)

V dobrém utkání hosté začali aktivně a v 6. minutě měli šanci. Pak se ale začali více a více prosazovat domácí, kteří měli hru pod kontrolou. Ve 12. minutě domácí Roman Zeidler dorazil střelu Jaroslava Vacka a vedli jsme 1:0. Za deset minut přišel rychlý útok domácích a Standa Ptáček poslal míč mezi obránci na Romana Zeidlera 2:0. Poté měli své šance Jan Vacek a ve 45. Roman Zeidler orazil tyč. Hosté měli jen dvě nebezpečné akce. Po přestávce jsme sice byli stále lepší a měli hru pod kontrolou, jenže se střelbou jsme byli již na štíru. Naopak hosté po rychlém kontru Třešňákem snížili. Gól jsme jim mohli oplatit za dvě minuty, jenže Roman Zeidler neproměnil penaltu za faul na svoji osobu. Nadále jsme si vypracovávali šance, jenže střelecky neuspěli dvakrát Martin Švarc a Roman Zeidler. I přes velké množství neproměněných šancí jsme v utkání zvítězili a uzavřeli jsme svůj podzimní bodový účet na 29 bodech, čímž jsme se stali podzimním půlmistrem I. B třídy - západ a poprvé v historii rynoltického fotbalu se místní mančaft bude přes zimu vyhřívat na pozici lídra krajské soutěže. Děkujeme fanouškům a příznivcům našeho klubu za vynikající podporu a těšíme se zase na jaře.

Branky: 12. a 22. Zeidler - 63. Třešňák.

Rozhodčí: Drobník, ŽK: 1:2. Diváků: 50.

Rynoltice: Kubínek - Javůrek, Kotek ml., Jar. Vacek, Šimon - Kotek st., Ptáček, T. Vacek (85. Borsuk), Pudil (68. Švarc) - Jan Vacek (73. Rudolf), Zeidler.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Andy - Zajímavost

12. 4. 2013 12:11

Ahoj, máte se? Mezi čtenáři se právě šíří novinka z oblasti online výdělků, perfektní na jarní večery :-) Já si takto přivydělávám již od ledna a fakt mě to nadchlo. Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu :) Je to z návodu Nadhled.Web2001.cz