Jdi na obsah Jdi na menu

7. kolo: Raspenava - Rynoltice 2:2 (1:0)

28. 9. 2011

Jako v slzavém údolí si museli naši hráči připadat při posledním utkání na hřišti Raspenavy. Když totiž domácí nemohli nastoupit s několika v minulém utkání vyloučenými hráči, jejich zájem o hru byl minimální. Neustále se po trávníku povalovali s jasným úmyslem protahovat a co nejvíce kouskovat hru, čímž se naše mužstvo nedokázalo dostat do tempa. Domácí spoléhali pouze na rychlé brejky, a ty dělaly naším zadákům velké problémy. Hned zkraje utkání si vytvořili dvě brankové příležitosti. V situacích jeden na jednoho nás ovšem dokázal velmi dobře podržet Matěj Kubínek a oba pokusy zlikvidoval. Bezmocný pak ale byl, když se v další možnosti ocitl po dobrém centru domácí Zeman, který hlavou otevřel skóre (1:0). Zápas to nebyl pohledný, hra se odehrávala především mezi šestnáctkami s občasnými pokusy na obou stranách. Přesto se skóre ve druhé půli měnilo. Když byl totiž ve vápně stažen Jarda Vacek, rozhodčí nařídil pokutový kop, který razantně proměnil Lukáš Pudil. Radost, ale netrvala dlouho. Opět jsme nedokázali uhlídat Zemana, a ten z rohu znovu hlavou naklonil skóre na domácí stranu. V závěru jsme domácí zatlačili až k vlastní bráně a přišly gólovky. A když v té z největších nestihl z malého vápna ideálně zakončit Michal Šálek, zdálo se, že pojedeme domů bez bodu. Naštěstí se ale v poslední minutě dostal míč na kopačku Martina Kotka, ten se do něj pořádně opřel a zařídil nám v utkání alespoň bod. V Raspenavě opravdu nebylo příliš na co koukat, zisk alespoň jednoho bodu je ale po předvedené hře dobrý.

V příštím kole nás čeká na domácí půdě souboj s momentálním lídrem soutěže - Stráží p. R. Pokud v tomto utkání chceme uspět musí se naše hra výrazně zlepšit, tak nás v tom přijďte podpořit. Hraje se v sobotu 1.10. 2011 tentokrát již od 16.00 hodin.

FK Rynoltice:

Sestava: Kubínek M. - Stebelský, Šálek, Stejkoza (75. Spurný) , Rudolf - Vodseďálek, Vacek, Kubínek J., Borsuk (45. Torrák)  - Kotek, Pudil.

Náhradníci: Kubínek Jan, Spurný, Šimon, Torrák, Vacek Jan (NB)

Branky: 60. Pudil z pen., 90. Kotek.

Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 1:4. Diváků: 90.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář