Jdi na obsah Jdi na menu

5. kolo: Rozstání - Rynoltice 3:1 (0:0)

12. 9. 2011

Rozstání - Rynoltice 3:1 (0:0)

Dosti smolné utkání jsme sehráli v 5. kole na hřišti Rozstání. Zápas se pro nás přitom nevyvíjel vůbec špatně. Po většinu hrací doby jsme byli lepším mužstvem a domácí k ničemu nepouštěli. Naopak naše akce góly zaváněly. Jen v první půli jsme dvakrát nastřelili břevno a do slibných střeleckých pozic se několikrát dokázal propracovat Mára Resl. Z jeho důrazu jsme však těžili až v poločase druhém. Ve dvaapadesáté minutě totiž vyhrál hlavičkový souboj v malém vápně domácích a posílal míč na bránu, ten se sice odrazil od tyče zpět do hřiště, na místě byl ale včas Venca Borsuk a pohotově otevřel skóre – 0:1. Zdálo se, že máme zápas pod kontrolou, domácí byli zcela neškodní, z několika akcí jsme dokonce měli možnost zvýšit, to se bohužel nepodařilo. A pak přišel moment, který vývoj utkání naprosto otočil. Po dlouhém nákopu domácích si náš brankář křikl o míč, avšak stoper v domnění, že mu situaci usnadní, pas prodloužil. Netušil, že už ho má téměř za zády a hlavou ho přeloboval přímo na nohu domácího Čihuly, který mohl pohodlně srovnat na 1:1. Po našem vydřeném gólu, protože domácí se opravdu po většinu zápasu jen bránili, jsme jim jejich branku takřka darovali a tím se chytli. Bez nás by ale gól nedali. Úplně do kolen nás totiž poslala situace z 80. minuta. Domácí zahrávali roh, míč po teči propadl na naše malé vápno přímo na kopačku Martina Švarce, a ten už nestihl zareagovat jinak, než ho poslat do vlastní sítě. Z naprosto tragické hry domácích se najednou vyklubal stav 2:1. No a ještě v samém závěru šel náš gólman na roh, jenže míč se po centru odrazil k Passianovi, a ten ho z půlky se štěstím poslal do naší prázdné brány. Když jsme si tedy dva góly dali sami a při třetím ještě nechali domácím prázdnou bránu, odjížděli jsme z Rozstání bez bodu, přestože jsme byli po celý zápas lepším týmem.

FK Rynoltice

Sestava: Vacek Jan – Spurný Michal (45. Švarc Martin), Kubínek Josef, Šálek Michal, Rudolf Karel – Stebelský Jan, Kotek Martin,  Vacek Jaroslav, Borsuk Václav – Vacek Tomáš © (75. Pudil Lukáš) – Resl Marek ( 65. Torák Michal)

Náhradníci: Šimon Radek, Švarc Martin, Torák Michal, Pudil Lukáš, Kubínek Matěj

Branky: 52. Borsuk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dedek - Rozstani

13. 9. 2011 16:28

Neskutecne chyby ktere snad uz nikdy neuvidime.Zapomente rychle na to a ukazte opet fotb.,ktery umite bez zbytecnych chyb.