Jdi na obsah Jdi na menu

22. kolo: Rynoltice - Loko Česká Lípa 4:2 (2:2)

22. 5. 2012

 

Rynoltice - Loko Česká Lípa 4:2 (2:2)

V hektickém začátku bylo po šesti minutách 2:2! První útok Lokomotivy v 1. minutě šel středem domácí obrany 0:1. Na druhé straně hned využil nedůraz obrany Jan Vacek střelou k tyči. A další nedůraz obrany Rynoltic 1:2. Domácí opět reagovali zakrátko, kdy centr Pudila dorazil Jan Vacek na 2:2. Potom se hra uklidnila, obrany srovnaly, a tak se do poločasu již nikdo neprosadil. Přesto byli domácí lepší a Pudil ve 14. a Jan Vacek ve 45. měli své gólovky.

Do druhé půle domácí vstoupili až příliš laxně, takže se soupeř dostal do dvou velkých šancí. Domácí přidali a přidali i gól, který padl po dorážce střely Pudila z kopačky Jana Vacka. Pro něj to byl tak hattrick, který Rynolticím pomohl a v závěru ovládly dění na hřišti. Pudilův protiútok znamenal čtvrtý úspěch a zaslouženou výhru podpořil v 88. Jan Vacek střelou do tyče.

Branky: 2., 6. a 68. Jan Vacek, 75. Pudil - 1. Horáček, 4. Černý. Rozhodčí: Kadlec, ŽK: 2:3. Diváků: 50. Rynoltice: M. Kubínek - Švarc, Kotek, T. Vacek (83. Šálek), Šimon - Javůrek, Rudolf, Jar. Vacek, Borsuk - Jan Vacek, Pudil.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář