Jdi na obsah Jdi na menu

22. kolo (2012/2013) Rynoltice - Bílá 1:4 (0:1)

24. 5. 2013

Rynoltice – Bílá 1:4 (0:1)

Hosté hráli dobře kombinačně a ve 14. minutě se po rohu trefil hlavou jejich ostrostřelec Ludvík. Domácí měli možnost srovnat Pudilem, který však po individuální akci mířil vedle. Pak Bílá nastřelila po kombinaci břevno, Rynoltičtí dvakrát stříleli Kotkem do brankáře. Hned po přestávce domácí Jan Vacek neproměnil svoji příležitost a za chvilku se ze hřiště pro oplácení poroučel jeho spoluhráč Všetečka. I tak se Rynoltičtí dočkali vyrovnání, kdy se po rohu trefil Ptáček. Domácí šli do útoku a vzadu hráli na tři. Samozřejmě hosté útočili a Ludvík z 25 metrů dostal opět Bílou do vedení. Rynoltice dál hrály otevřenou hru a snažily se dopředu o vstřelení branky. Bílá se však dokázala ubránit a po dvou zdařilých brejcích do otevřené obrany slavila dvakrát gól.

Branky: 55. Ptáček – 14. a 64. Ludvík, 73. Bulíř, 82. Kotrman.

Rozhodčí: Horáček, ŽK: 5:4, ČK: 47. Všetečka (R). Diváků: 60. 

Rynoltice: M. Kubínek – Švarc, Kotek ml., Kotek st., Všetečka – T. Zeidler, Pudil (78. Borsuk), Ptáček, Spurný (67. Kopecký) – Šálek (46. Javůrek), Jan Vacek.

Přijďte nás podpořit v posledních dvou domácích utkáních letošní sezóny. Sérií porážek v posledních třech duelech jsme se sice pravděpodobně připravili o možný postup a vítězství v I.B třídě. Chceme však sezónu dohrát s historicky nejlepším výsledkem rynoltického fotbalu a věříme, že se vám předvedenou hrou odvděčíme za podporu v celé sezóně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář