Jdi na obsah Jdi na menu

2. kolo: Rynoltice - Bukovany 1:1 (1:1)

23. 8. 2011

První domácí utkání této sezóny jsme sehráli s houževnatým soupeřem z Bukovan, vždy nepříjemným svým důrazem, bojovností a dobrou obranou. Hned zpočátku se však nezdálo, že by hosté přijeli svou pověst potvrdit. Už v prvních deseti minutách mohlo být o zápase takřka rozhodnuto, když jsme si vypracovali snad pět opravdu vyložených šancí. Vteřinová ručička ještě ani nestihla obejít ciferník a zleva už se řítil na bránu Lukáš Pudil, svůj únik však nezakončil ideálně. Hosté se od začátku skoro nedostali z vlastní půlky a náš tlak konečně vyvrcholil zhruba po čtvrt hodině hry. Když se po rohu odrazil míč na kopačku dobře postaveného Martina Kotka, a ten ho z otočky poslal do sítě na 1:0. I v následujících minutách naše chuť jít za gólem stále neutuchala a šance na ně byly. K obrovské smůle však vždy chybělo přesnější nebo důraznější zakončení. Tím se do hry postupně začaly dostávat Bukovany a zpátky byly ve 32. minutě. Ze samého útočení jsme totiž úplně zapomněli na zadní vrátka a po rychlém protiútoku dostal jako na podnose naservírovanou přihrávku hostující Hovorka. Naprosto nehlídaný na hranici penalty se mýlit nemohl, srovnal na 1:1 a hrálo se od začátku. Od této chvíle už to ale byly Bukovany takové jaké je známe a hra se zcela vyrovnala. Do konce poločasu už se ale skóre neměnilo.

V druhé půli už naše převaha nebyla tak jednoznačná. Opět jsme si vytvořili několik šancí, stále větší problém nám ale dělal soupeřův rychlý přechod do útoku. Nestíhali jsme dostatečně rychle pokrývat hostující hráče, a ti tak měli dost prostoru k ohrožování naší branky. Asi při té největší se musel náš gólman pořádně natáhnout, aby konečky prstů vytáhl střelu opět bukovanského Hovorky alespoň na tyč, od níž šel míč pak zpátky do hřiště. Snaha o vítězství v utkání se našemu týmu nedala upřít, ale o míč jsme se často sami připravili ukvapenými přihrávkami a několik sporných rozhodnutí sudího vyhrotilo atmosféru natolik, že se vytratila i dostatečná koncentrace na hru. Několik pokusů na vstřelení branky se objevilo, ale v brance už míč neskončil. Zápasu tak po daném vývoji odpovídá konečný stav v podobě remízy 1:1. Ani ve druhém utkání jsme tak nebodovali naplno, hra není špatná, chybí však větší efektivita v zakončení. Snad se nám povede zvýšit v příštím utkání v sobotu 27. 8. 2011 na hřišti v Dubici. Tak nás přijeďte podpořit.

FK Rynoltice

Sestava: Vacek Jan – Rudolf Karel, Kubínek Josef, Šálek Michal, Borsuk Václav – Vodseďálek David (82. Kubínek Jan), Kotek Martin, Vacek Tomáš ©, Vacek Jaroslav – Torák Michal (57. Stejkoza Daniel), Pudil Lukáš (82. Hanzl Jakub)

Náhradníci: Šimon Radek, Kubínek Jan, Stejkoza Daniel, Hanzl Jakub, Kubínek Matěj

Branky: 16. Kotek

Žluté karty: Rudolf Karel, Vacek Jaroslav, Pudil Lukáš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář