Jdi na obsah Jdi na menu

Z Libereckého deníku - 24. kolo

9. 6. 2011

Ruprechtice - Rynoltice 2:2 (2:0)

Domácí měli zejména v úvodu sérii vyložených šancí, jenže nic z nich neproměnili. Bylo to stále na jednu branku a teprve v 16. minutě se prosadil Prokop. Vzápětí domácí přidali další trefu, jenže na pokyn pomezního nebyla uznána. To Ruprechtickým nevadilo a po dalších šancích se střelecky zapsal Dědič. Více jak půl hodiny byli domácí jasně lepší, jenže v závěru zvolnili, čehož si všimli hosté a několikrát jejich obranu proluftovali. Zejména hlavičkující Resl, Brauner a znovu Resl. Většinou po trestných kopech.

Utkání se hrálo v sobotu, za ohromného parna. Jenže přišel poločasový slejvák, a čekalo se na lavičkách, kdy přejde. Polevil po 20 minutách a zle se projevil na domácích. Místo toho, aby soupeře dorazili, začali být právě Rynoltičtí aktivní. Nepomohlo ani dvojí varování v podobě neproměněných šancích hostů, a tak Rynoltice po další z mnoha chyb obrany trestaly Pudilem. Směrem dozadu přestaly Ruprechtice stíhat, hrály odevzdaně a vyrovnání na sebe nenechalo čekat. Tomáš Vacek byl přesný. Ruprechtičtí se prakticky na nic nezmohli, až v závěru vystrašili gólmana pohotovou střelou Vrtal a hlavičkující Dědič.

Branky: 16. Prokop, 25. Dědič - 56. Pudil, 64. T. Vacek. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 1:2. Diváků: 20. Ruprechtice: Jirák - Šimek, Kusebauch, Viktora, Kuželka - Urban, Suchý, Vrtal, Prokop (58. Kobosil) - Dědič, Antoš. Rynoltice: Jan Vacek - Borsuk, Kubínek, Šálek, Šimon - Resl (46. Švarc), Jar. Vacek, T. Vacek, Brauner - Pudil, Čermák (83. Rudolf).

Celý článek naleznete na:

liberecky.denik.cz/fotbal_region/jiri-tvrznik-vstrelil-pet-golu20110607.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář