Jdi na obsah Jdi na menu

Z Libereckého deníku - 16. kolo

13. 4. 2011

Raspenava – Rynoltice 5:3 (2:1)

Hosté byli aktivnější, ale vytěžili jen rohový kop. Bezbrankový výsledek však vydržel do 8. minuty, kdy si vyměnil na vápně balón Martinů s M. Koudelkou, jenž posunul míč ještě na lépe postaveného L. Koprnického, a ten střelou po zemi vsítil. O deset minut později přihrál Zeman Koudelkovi, který přesně přihrál Vanclovi, jenž měl před sebou již prázdnou branku. Ve 37. přišel zkrat hostujícího Zeidlera, který nejprve uviděl žlutou a za půl minuty za faul zezadu dostal druhou a následovala červená. Domácí ukolébáni vedením a početní převahou polevili ve svém úsilí, což Rynoltice dokázaly po rohu potrestat. Míč hlavou uklidil Tomáš Vacek - 2:1.

Před poločasem dostal míč od Martinů do běhu Žlebek, snažil se přehodit vyběhnuvšího brankáře, jenž zahrál mimo vápno rukou a byl vyloučen. Do branky se tak postavil obránce Šimon. Ve II. půli chtěli domácí rychle potvrdit převahu. To se jim povedlo, když nikým neatakovaný Zeman po rohovém kopu hlavou zvýšil. V 51. šel sám na brankáře Martinů, ale nepřekonal ho. O pár minut později fauloval domácí Burgr Braunera a rozhodčí nařídil penaltu, kterou hosté proměnili. Pak Vancl pěknou uličkou našel Koudelku, který z úhlu zvýšil. V 84. se podařilo hostům snížit po standardní situaci, a tím zdramatizovat závěr. Domácí však po dlouhém odkopu M. Koudelky, jež nalezl Horáčka a ten únikem z poloviny nedal brankáři šanci.

Články ostatních zápasů naleznete zde:

http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/rozstani-se-dostalo-do-cela-i-b-tridy20110412.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Peggy100 - www.CervenaCerna.cz

17. 3. 2013 17:20

Čau vespolek. Teď se šíří po netu a mezi lidma nová možnost, jak vydělávat z domova, velice snadná na pochopení. Už od začátku ledna si takto sama přivydělávám a nemám slov, jak snadné to je. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak to dojím, co to jde. Kdyžtak mrkněte na www.CervenaCerna.cz