Jdi na obsah Jdi na menu

Staré Splavy - Rynoltice 0:3

13. 4. 2010

I ve třetím jarním zápase jsme se utkali s velmi kvalitním soupeřem - Starými Splavy a navíc na jeho půdě. Mužstvo nebylo kompletní ani zcela fit, přesto se sestava povedla poskládat velmi dobře. Od úvodního hvizdu jsme měli převahu a od první minuty jsme dostali domácí pod tlak. Vrchol počátku utkání přišel v 7. minutě. Trestňák po faulu na středu poloviny domácích zahrával Váca nejstarší. Kroutil míč do vápna, na jehož hranici se jako za mlada ;D neskutečně vymrštil do vzduchu Šális a skvělou hlavičkou poslal míč na 1:0 do šibenice domácích. I po vstřelené brance jsme předváděli parádní hru. Dařili se kombinace, zatahování míčů po lajně a z následných situací jsme opět nebyli daleko od gólu. Netrefovali jsme však přesně bránu. Splavy se tak začali dostávat více  do hry. Ke konci poločasu jsme se nechávali odvádět výroky rozhodčího od hry, nesoustředili jsme se na vývoj, čehož však domácí nedokázali využít. Obrana spolehlivě a až na pár drobných chyb s přehledem řešila ojedinělé příležitosti domácích.

Po začátku druhého poločasu jsme hru opět vyrovnali, převaha nebyla ani na jedné straně, zajímavé situace vznikaly u obou branek. K jejich proměňování však nedocházelo, domácí však ve snaze vstřelit gól začali stále více otevírat zadní vrátka, což se jim vymstilo v 70. minutě. Kdy na polovině hřiště vybojoval míč Honza Kubajs, poslal dál na Vácu nejstaršího a ten našel ve vápně úplně osamoceného Ogyho, který parádní šajtlí obstřelil domácího gólmana a šli jsme do dvoubrankového vedení. V tu chvíli začala být znát na kopačkách Splavů odevzdanost. Pokusili se sice o některé akce. Zadáci hostů ale dále pracovali bez chyb a odmakali si druhou jarní nulu. V poslední minutě se ještě ve vápně rozhozené domácí obrany dostal opět po pasu Vácy k balónu Martin Koťas a parádičkou - zakopávačkou;) poslal míč do branky na 3:0.

A pro shrnutí:

Branky: 7. Šálek, 70. Brauner, 90. Kotek. Rozhodčí: Pöschko, ŽK: 1:2, 40 diváků. Rynoltice: Jan Vacek - Jos. Kubínek, Stebelský, Šálek, Borsuk - Jan Kubínek (82. Spurný), Jar. Vacek, Brauner (90. Švarc)  Hanzl - T. Vacek (60. Kotek), Čermák.

Obě jarní posily Ogy i Tíťa se prosadili, k tomu Tíťa na jaře ve třetím zápase třetí gól, všechny tři asistence od Vácy nejstaršího a povedla se také druhá jarní nula. Celý tým makal jeden za druhého a děkujeme také opět nejvěrnějším divákům, kteří nás ve Starých Splavech byli podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář