Jdi na obsah Jdi na menu

Rynoltice - Dubice 0:1 (0:1)

7. 4. 2011

V dalším jarním kole jsme v sobotu 2. 4. 2011 narazili na soupeře z vyšších pater tabulky Spartak Dubici. Své postavení však hosté příliš neprokazovali. My jsme utkání zahájili dobře, aktivně jsme se hned od začátku snažili ohrožovat soupeřovu branku. V prvních dvaceti minutách jsme měli hned několik šancí, kdy mohl skórovat třeba Reslik, Váca T. nebo v asi největší šanci Zajda, když po centru z pravé strany trefil z první z malého vápna pouze dubického gólmana Hrušku. Stejně tak neúspěšně skončily i ostatní šance či pološance, kdy naše zakončení nebylo přesné nebo dost důrazné. Obraz hry se po 30. minutě výrazně změnil. Nám došel dech a byli to dubičtí, kdo se snažil ohrožovat naši bránu. Záloha se nestíhala vracet, z levého kraje obrana musela odvracet několik nepříjemných centrů od naprosto neobsazených hráčů. V 37. minutě hosté po faulu rozehrávali zhruba z hranice půlící čáry standartku. Jako při většině "akcí" dubických přišel dlouhý nákop do vápna, s ním si obránci ještě poměrně snadno poradili a míč odhlavičkovali, k němu se ale dostal naprosto nehlídaný hostující Hájek a životní ranou z vápna poslal míč z první k tyči. Hosté se ujali vedení 0:1 a do konce poločasu už se stav neměnil, ani nepřišli žádné podstatné šance. Z naší strany to snad ani nebylo možné, protože místo bojování o zvrácení výsledku na hřišti docházelo ke zbytečným diskuzím a průpovídkám.

Ve druhém poločase jsme se opět pokoušeli s výsledkem něco udělat. Dubičtí hráli jen na dlouhé nakopávané míče a do vyloženějších šancí se nedostávali. Propracovali se snad k jediné střele na bránu. Nás čekalo opět, stejně jako v minulém utkání, dobývání soupeřovi brány a šance přišli. V jedné gólové, šel po dobré kombinaci sám na bránu Ogy. Obstřeloval gólmana, ale míč netrefil ideálně a ten šel vedle těsně vedle tyče. Zápas to fotbalově nebyl hezký. Hosté se o výsledek báli do konce utkání. My byli ale naprosto bezzubí, šance byli. Dubice měla i dost štěstí, ale svým přístupem si výhru nejspíš zasloužila. Ten byl o poznání jiný než náš a my tak ani ve druhém jarním zápase nezískali ani bod.

V připomínkách si můžete přečíst komentář trenéra Sehnala k naší současné situaci. Na jeho slovech něco bude, co řikáte???

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář