Jdi na obsah Jdi na menu

Ruprechtice - Rynoltice 2:3

12. 11. 2009

Domácí zažili šok hned v úvodu, kdy Švarc byl u míče dříve než brankář, a bylo 0:1. Ruprechtice sice měly herní převahu, ale nedokázaly ohrozit branku. Navíc v samém konci poločasu přišla hrubce beka a gólmana, kterou v pohodě využil Dobrovolný. Předtím měli hosté další velkou šanci. Šanci na zvrat přinesla přesná hlavička Koťátka. Pak Ruprechtičtí zabrali. Jenže, když to vypadalo na změnu k lepšímu, přišla po závaru a zmatcích další chyba a rynoltický Jaroslav Vacek ji využil. Domácí na zvrat sice neměli, ale alespoň dokázali devět minut před koncem zdramatizovat hlavičkou Antoše po dlouhém autu.

Branky: 55. Koťátko, 81. Antoš - 8. Švarc, 45. Dobrovolný, 66. Jar. Vacek. Rozhodčí: Vrtal, ŽK: 4:2, 20 diváků. Ruprechtice: Holub - Urban, Pokora, Kusebauch, Morávek (85. Pešek) - Pour, Macaj, Vrtal, Spudich (70. Kudláček) - Koťátko (78. Viktora), Antoš. Rynoltice: Jan Vacek - Spurný, Kubínek, Šálek, Borsuk - Švarc (70. Kubínek), Jar. Vacek, Steklý, Rudolf (83. Pudil) - Čermák (85. T. Vacek), Dobrovolný.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

wacosh - ... a po Novém roce

28. 12. 2009 21:06

zdar Šális, na přípravě jsme předběžně domluvený na 9. ledna ve 2 na hřišti, tak doražte. S tou umělkou to neni špatnej nápad, ale radši jinej den, nebo se se Sehnym domluvit, aby to tomu nějak přizpůsobil, abysme jim tu umělku nezničili pneumatikama. Domluvim se s nim a dáme si ještě echo...další příspěvky piš do diskusního fóra...a přeju taky to nejlepší do Novýho roku...zatim zdar a Rynky na postup

ŠALIS - do Nového roku

28. 12. 2009 15:49

tak co je novýho v Rynkách?Budou nejaký tréninky nebo nato serem.Je možnost trenování na umělce v Křižanech,můžu to zařídit každou soboto na 2 hodky.jinak Rynkám a všem hráčům, trenerům, funkcionářům, a samozřejmě FANOUŠKŮM,VŠE NEJ DO NOVÉHO ROKU!!!PŘEJÍ ŠALIS A ZGURY.