Jdi na obsah Jdi na menu

Krásná Studánka - Rynoltice 2:0

28. 4. 2011

V netradičním dopoledním čase jsme v sobotu 23.4.2011 nastopili k utkání na hřišti stávajícího lídra naší soutěže FK Krásné Studánky, že by ale soupeř potvrzoval své umístění se říct opravdu nedá. Ani my jsme od počátku fotbalovostí, a tak se nehrál moc pěkný fotbal se spoustou nepřesností a bojem uprostřed hřiště. Do 30. minuty se na hřišti neudálo nic příliš zajímavého. Až pak se Studánka dostala do ojedinělé šance, kdy se po centru zleva objevil na malém vápně sám domácí Dvořák. Jeho střelu však brankář zlikvidoval. To se mu však nepovedlo chvíli na to, když se po propadnutém centru objevil na zadní tyči nikým nehlídaný Chmátal, našeho gólmana obstřelil, za ním však stál ještě Martin Švarc, který reflexivně po míči sáhl a zabránil jeho průniku do brány. Gól jsme tak nedostali, ale následovala červená karta a pokutový kop. K němu se postavil kapitán Dvořák a naštěstí pro nás ho už snad ani hůř kopnout nemoch. Míč šel daleko od pravé tyče. Pokračovalo se za stavu 0:0, avšak nás čekal zbytek zápasu v oslabeném počtu. Do poločasu přišlo ještě několik náznaků, naši hráči hrozili především z trestných kopů, ale do kabin se šlo v půlce za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním, že utkání ještě není zdaleka ztracené. Domácí nepředváděli v první půli rozhodně nějaký úchvatný fotbal a ani ve druhé se nedostavil. Nám se úspěšně dařilo přerušovat jejich rozehru a následně jsme znovu hrozili ze standartek. Síly ale v desíti rychle ubývali a Studánečtí nás začali postupně přitlačovat blíž k naší bráně a začali hrozit. Vzadu se nám ale dařilo jejich pokusy řešit, jednou nám pomohla i branková konstrukce. Co nám ale nepomohlo, byla druhá žlutá karta pro Zajdu chvíli před koncem a pro náš tým druhá červená v zápase, takže nás na posledních pět minut bylo už jenom devět. Studánka na nic nečekala pořád bušila do našich vrat. Když si pak zaběhl Grepl za naši obranu, obešel gólmana a mohl skórovat do prázdné. Hodně nešikovně si ale v poslední chvíli šlápl na balón a zdálo se, že nám v sobotu už góla prostě nedaj. V 87. ale přišel roh. Ve vápně jsme se nestačili ideálně srovnat, na centr si naběhl domácí Hájek a jeho hlava zapadla do sítě. U domácích propukla radost jako kdyby vyhráli celou ligu, za což byl také potrestán Knajbl, který už jako střídaný hráč nakopl míč do hřiště, čehož si všiml pomezní sudí. Hlavní mu udělil žlutou a jelikož už v zápase jednu obdržel, byla z toho další červená, tentokrát však pro domácí. Už nezbývalo moc času, ale ještě se nám i v devíti podařilo zahrozit, když střelu Vácy T. z vápna obránci srazili. V samotném závěru se ale ještě podařilo Studánce zprava zacentrovat a naprosto nehlídaný Grepl na zadní tyči zvýšil hlavou na 2:0. To už ale běžela poslední minuta a rozhodčí po následné rozehře ukončil zápas.

Opět šlo o utkání, které se nám vůbec nepovedlo. Z posledních tří druhé, které jsme dohrávali v devíti lidech a takhle se body sbírají opravdu těžko. Ve Studánce to alespoň na jeden vypadalo až do konce, ale ani to nevyšlo, takže nezbývá než posbírat síly na další zápas a v sobotu získat plný počet s Dubou, která má na jaře ještě horší bilanci než my se ziskem 1 bodu z pěti utkání a my musíme udělat vše, aby si ji nevylepšila.

Branky: 86. T. Hájek, 90. Grepl. Rozhodčí: Paulus, ŽK: 5:5, ČK: 87. Knajbl - 34. Švarc, 85. Zeidler. Diváků: 80. Kr. Studánka: Vrábel - L. Faksa (60. Vajtr), Hošek (70. Palán), Brada, Toman - T. Faksa, Dvořák, Chmátal, T. Hájek - Knajbl (65. J. Hájek), Grepl. Rynoltice: Jan Vacek - Borsuk, Stebelský, Jos. Kubínek, Šimon - Švarc, T. Vacek, Zeidler, Jar. Vacek - Pudil, Resl.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Studna - Komentář

30. 4. 2011 22:05

http://www.krasnastudanka.wz.cz/hrac-zapasu.html

golmačka - Re: Komentář - Studna

1. 5. 2011 20:53

nespamuj nám tady... to tu nikoho nezajímá...

Sejtko - Re: Re: Komentář - Studna

2. 5. 2011 0:23

Nelži... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FDybMrsW9sA