Jdi na obsah Jdi na menu

Habartice - Rynoltice 1:0 (0:0)

12. 5. 2011

Ve 20. kole jsme zavítali na půdu posledního týmu naší soutěže – Tatranu Habartice. Mužstva, které na jaře ještě nezískalo ještě jediný bod. Pokud jsme se chtěli vzdálit sestupovým místům, bylo povinností toto utkání zvládnout. Zápas se nám ale vůbec nepovedl.

V prvním poločase se snad ani o fotbale nedalo mluvit. Hra obou mužstev byla neurovnaná, nepřesná, chyběla větší agresivita a chuť hrát. Na obou stranách se objevilo několik pokusů. Ty byly ale buď mimo nebo si s nimi brankáři dokázali poradit.

Druhá půle už přinesla zlepšení, snažili jsme se habartickým víc zatopit a přišli některé šance, ale buď chyběla lepší finální přihrávka, nebo zakončení opět nebylo úplně ideální. Zanedlouho se hra znovu vyrovnala, přišly šance Habartic a z jedné se jim gól vytěžit podařilo. Když po sporné standardní situaci poslali míč do vápna, kde se ve skrumáži několikrát odrazil, nakonec skončil u kopačky domácího hráče, který ho plácnul do brány. Habartice vedli 1:0. Náš tým inkasovaný gól nakopl a hra se výrazně zlepšila, domácí jsme přitlačili k vlastní bráně a přišly obrovské gólové šance. Jenže nejdřív Oggyho tvrdou ránu z vápna vykopávali z brankové čáry, pak Reslik parádně loboval gólmana, míč ale skončil na tyči. Domácí si pak ještě přitížili, když se jeden z jejich hráčů nechal vykartovat. Když se nám pak ale žádnou z dalších příležitostí nepodařilo vyřešit, habartičtí zápas s obrovským štěstím zvládli a zvítězili 1:0. Stali jsme se tak zatím jediným týmem, který v letošní části soutěže porazili. Získali tři body, my o ně zbytečně přišli a znesnadnili si tak boj o lepší pozici v tabulce.

V dalším kole se na našem trávníku utkáme se Sokolem Rozstání, mužstvem, kterému se v tomto ročníku daří a se kterým bývají utkání vždy vyhecovaná. Pokud chceme uspět, musíme podat o 100% lepší výkon, než v posledním zápase. Doufáme, že kdo může, přijde nás podpořit. Zápas to bude jistě zajímavý.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář