Jdi na obsah Jdi na menu

FK Rynoltice - Slovan Frýdlant 1:1

5. 4. 2010

Druhý jarní zápas jsme sehráli opět doma. Tentokrát s prvním týmem tabulky Slovanem Frýdlant a zase bylo na co koukat. Hra obou týmů byla vyrovnaná, na šance ovšem opět vedli domácí. První gólová vznikla několik minut po začátku, kdy před prázdnou bránu polovysokým centrem:P nahrával do gólovky Váca "nejmladší " Hanzlikovi, ten však měl centrovaný míč na dlouhou nohu a nestačil přesně zakončit. Hra se dále přelévala ze strany na stranu, domácí byli nebezpečnější, nedokázali ale některé situace ideálně vyřešit. Hosté hrozili pouze z příležitostných centrů, dlouhých autů a střel, které domácí obrana s brankářem dokázala v pohodě pokrýt. Hra se stále přelévala ze strany na stranu, když v sedmatřicáté minutě po ideálním autu v běhu trefil parádní šajtlí (vypadalo to jak bodlo, ale spadlo to tam:D) Martin Koťas balón na zadní tyč a domácí vedli 1:0. Do poločasu stav zůstal nezměněn.

Začátek druhého poločasu probíhal ve stejném rytmu. Domácí se dostávali do kvalitních zakončení. Po nepřesnostech, či zblokovaných pokusech však neskončil balón v bráně. Hosté měli také snahu a příležitosti ke vstřelení branky, ale klukum vzadu;) se je dařilo opět hasit. Až v polovině druhého poločasu se po odrazu dostal k odraženému míči hostující Lachman, potáhl balón a nahrával na vápno krajnímu záložníkovi, který s přehledem uklidil balón na zadní tyč. V tu dobu domácí byli pod tlakem, dokázali se z něj ovšem znovu vymanit. neproměnili však některé další příležitosti a když střela Vácy "skoro nejstaršího", kterou náležitě ocenili i domácí diváci, skončila pouze na břevně, rozešli se soupeři se získaným bodem na obou stranách.

S citací hostujících hráčů, že: "Z Rynoltic se body vozit nebudou!" se s našimi diváky těšíme na další domácí utkání, děkujeme za podporu a věříme, že předvedené výkony se opět podaří zopakovat.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář