Jdi na obsah Jdi na menu

5. kolo (2012/2013): Rynoltice – Bulovka 4:1 (1:0)

19. 9. 2012

Rynoltice – Bulovka
4:1 (1:0)
Ostrý duel jsme zahájili dobře a přihrávku mezi obránci zužitkoval Roman Zeidler. Bulovka se dostala do šance v 15. minutě, kdy ohrozila branku po rohu. Ve 27. Jan Vacek vyzval ke skórování znovu Romana Zeidlera, ale ten nedal. Hra se poté odbývala mezi vápny s častými osobními souboji. Vyložené šance ale do poločasu již nebyly.

Druhou půli jsme začali aktivně a brankář Zajíček musel faulovat Jana Vacka. Nařízenou penaltu proměnil Pudil. Krátce nato byl faulován Roman Zeidler a opět byla penalta, kterou sám zužitkoval. Hosté hrozili ze standardních situací a po jednom z rohů skóroval hlavou Pavlů. Na to odpověděl dvěma neproměněnými šancemi Jaroslav Vacek, který mířil jen do gólmana. Náš tlak tak nakonec přinesl už jen jeden gól z protiútoku, ale o to cennější, když se poprvé v sezoně prosadil navrátilec M. Kotek st., který využil přihrávku Romana Zeidlera.

Branky: 8. a 53. z pen. Zeidler, 47. Pudil z pen., 65. M. Kotek st.  –  58. Pavlů. Rozhodčí: L. Bláha, ŽK: 1:7. Diváků: 70.

Rynoltice: M. Kubínek – Javůrek, Stejkoza (60. Švarc), T. Vacek, Šimon – Pudil, Ptáček, M. Kotek st., Jar. Vacek – Jan Vacek (80. Spurný), Zeidler (85. Borsuk).

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář