Jdi na obsah Jdi na menu

18. kolo (2012/2013) Chrastava - Rynoltice 2:2 (1:1)

2. 5. 2013

 

Zápas dvou aspirantů na postup byl ze strany domácích nervózní, od první minuty jsme byli lepším týmem, jako první však skórovali domácí. To Beneš využil kolmici od M. Rozmajzla a přehodil Matěje Kubínka. S přibývajícími minutami jsme stále více zatápěli pod chrastavským kotlem a ve 20. orazítkovali břevno. Za chvilku jsme opět měli šanci po samostatném úniku, ale Jan Vacek neproměnil. Domácí přežili a Beneš mohl náskok pojistit z podobné situace, ze které padl první gól, nepodařilo se. Skóre se nezměnilo ani při střele R. Zeidlera na druhé straně. Přesto jsme se dočkali vyrovnání, kdy si domácí obránci dávali přednost a Standa Ptáček z malého vápna skóroval.

V dobrém tempu jsme opět po přestávce nejprve zahrozili my, pak po rohu mířil těsně vedle M. Rozmajzl a Vávrova střela neprošla do sítě. Hned nato náš brankář sice stihl vyrazit střelu z dálky, ale proti dorážce Cusnira byl krátký. Chrastava opět vedla, ale ne nadlouho. Po pěti minutách domácí marně reklamovali postavení mimo hru. My nedbali na nic a Jan Vacek zakončil útok střelou na 2:2. Závěr nebyl tak pohledný a nikdo se mezi střelce již nezapsal.

Branky: 6. Beneš, 74. Cusnir - 37. Ptáček, 78. Jan Vacek.

Rozhodčí: Jacik, ŽK: 3:4. Diváků: 100. 

Rynoltice: M. Kubínek - Vodseďálek, T. Zeidler (78. Javůrek), Kotek st., Všetečka - Kotek ml., T. Vacek, Ptáček, Jar. Vacek - Jan Vacek (90. Švarc), R. Zeidler (67. Pudil).

http://g.denik.cz/25/96/charastavaf_denik-380.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář