Jdi na obsah Jdi na menu

15. kolo: Staré Splavy - Rynoltice 3:1 (3:1)

4. 4. 2012

Staré Splavy – Rynoltice 3:1 (3:1)
První polovina utkání se nám vůbec nepovedla. Zaspali jsme úvod a domácí poprvé zahrozili v 7. minutě hlavou. Pak se nám na chvíli podařilo hru vyrovnat a využít jednoho ze dvou brejků, když se v 16. minutě Lukáš Pudil uklidil do branky přesný pas od Martina Kotka. Jenže za pět minut bylo srovnáno, to se po centru z trestného kopu prosadil nikým nehlídaný Chlumecký.
Ani další šance domácích nás nedonutila hru zlepšit , takže jsme ve 31. inkasovali podruhé. Domácí hráč z trestného kopu napálil míč do zdi a odražený pak procedil skrz zeď. Ve 39. byl na polovině hřiště faulován Jaroslav Vacek. Rozhodčí však zákrok pustil a hned po rychlém přenesení míče a opět sporné ofsajdové pozici bylo po úniku 3:1. Po přestávce se naše hra o dost zlepšila. Začali jsme konečné hrát fotbal, vypracovali jsme si několik možností na gól, jenže v koncovce nám vždy něco málo scházelo. Jen Martin Kotek měl dvě obrovské příležitosti hlavou, jenže nejdřív jeho pokusu chybělo několik centimetrů, a pak zas míč mířící do branky obránci na poslední chvíli zblokovali. Domácí se o výsledek strachovali do poslední minuty, ale ani zlepšený výkon ve druhém poločase ke snížení nevedl a ze Starých Splavů jsme body nepřivezli.

Sestava: Jan Vacek – Rudolf, Spurný, Jos. Kubínek, Šimon – Borsuk, Kotek, T. Vacek (83. Šálek), Hanzl (30. Vojtíšek) – Pudil, Jar. Vacek.

Branky: 22. Chlumecký, 31. Švarc, 39. Bečvařík - 16. Pudil.

Rozhodčí: Zlatník. ŽK: 3:4. ČK: 85. Treutner (SS). Diváků: 50.

RYNOLTICE PROHRÁLY VE SPLAVECH. Jejich záložník Martin Kotek je u míče.

RYNOLTICE PROHRÁLY VE SPLAVECH. Jejich záložník Martin Kotek je u míče. Autor: Deník / Radek Valenta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář