Jdi na obsah Jdi na menu

12. kolo (2012/2013): Nová Ves - Rynoltice 4:2 (2:0)

6. 11. 2012

Domácí během úvodních třinácti minut dvakrát skórovali, když se ve 3. individuálně prosadil Tomáš Holub a za deset minut na to podobně rychlý Řezka. Po prospaném začátku, jsme hru postupně vyrovnávali. Ve 30. vystřihl T. Holub pěkné nůžky a ohrozil branku Kubínka. Až potom jsme přinutili Kotkem ml. gólmana Kverku k výbornému zákroku, protože střela byla povedená. Jinak se hrálo po vápna. V 52. se představil rynoltický střelec Roman Zeidler při svém typickém úniku, ale Kverka mu skórovat zabránil. Na hřišti se trochu vylidnilo, protože byl nejprve za faul na Bartůňka vyloučen hostující Jan Vacek, ale za tři minuty šel ven za oplácení také domácí Svoboda. V průběhu druhého poločasu jsme postupně zvyšovali svůj nápor, ale nic z něho nevzešlo. Naopak domácí T. Holub předvedl, jak se má zakončovat a Ves vedla 3:0. V 73. bylo zásluhou Řezky již 4:0. Domácí však nebezpečného a kvalitního soupeře podcenili, a za minutu Borsuk snížil. Deset minut před koncem Kotek ml. přidal náš druhý gól, bohužel to ale od nás bylo vše.

Branky: 3. a 64. T. Holub, 13. a 73. Řezka - 74. Borsuk, 80. M. Kotek ml.

Rozhodčí: Marek, ŽK: 4:3, ČK: 55. Svoboda 52. Jan Vacek. Diváků: 70.

Rynoltice: Kubínek - Švarc (46. Šimon), Stejkoza, Jar. Vacek, Steklý (80. Javůrek) - M. Kotek st., M. Kotek ml., Ptáček, Pudil (70. Borsuk) - Zeidler, Jan Vacek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hanča - Super výdělek

18. 3. 2013 14:50

Čest práci. Právě koluje mezi lidma novinka z oblasti online výdělků, ideální na jaro, když je večer hodinka času :-) Já si takto přivydělávám již od ledna a nemám slov, jak snadné to je. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček! A tohle všechno znám z www.CervenaCerna.cz