Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

21. kolo (2012/2013) Doksy B - Rynoltice 2:1 (0:0)

15. 5. 2013

Doksy B - Rynoltice 2:1 (0:0)

Hosté měli problémy se sestavou, přesto se hrál vyrovnaný souboj mezi šestnáctkami. Šanci hostů měl v 18. minutě po narážečkách T. Zeidler, domácí ohrozili branku ve 24. minutě. Doksy více kombinovaly, Rynoltice hrály na brejky. Na začátku druhé půle doběhl po dlouhém výkopu míč Pudil a dostal hosty do vedení. Ale domácí začali soupeře svírat, zejména poté, co dva kulhající hráči Rynoltic jen statovali a na střídání nebyl nikdo. Posledních dvacet minut se tak hosté dostali pod tlak, který začal nastřeleným břevnem. V 75. po centru srovnal skóre Picek a stejný hráč pak čtyři minuty před koncem otočil stav na stranu domácích.

Branky: 75. a 86. Picek 53. Pudil. Rozhodčí: Brož, ŽK: 2:3. Diváků: 50. Rynoltice: Jan Vacek - Švarc, T. Zeidler, Kotek ml., Vodseďálek -Javůrek, Všetečka, Kotek st., Hanzl - T. Vacek (31. Šálek), Pudil.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Dohrávka 15. kola (2012/2013) Staré Splavy - Rynoltice 2:3 (0:1) - další výsledky, tabulka a příští kolo

10. 5. 2013

Poločas byl vyrovnaný i na šance, když se hrálo po šestnáctky. Ve 30. minutě byl faulován R. Zeidler a z penalty Kotek ml. dostal hosty do vedení. Domácí ale měli v poli mírnou převahu, kterou proměnili po přestávce, když kombinace šesti hráčů znamenala vyrovnání stavu. My hráli jen na brejky a po jednom z nich udělal R. Zeidler kličku i brankáři na 1:2. Po dalších brejcích jsme měli další šance, ale ty nedali Kotek st. a Jan Vacek. Domácí využili trestný kop v 76. a po obstřelení zdi bylo 2:2. Minutu na to Splavy nevyužily další možnost, kterou nedaly, zato střídající Lukáš Pudil zakončil ranou k tyči pět minut před koncem a strhl vítězství na naší stranu.

Branky: 51. Chlumecký, 76. Sameš – 30. Kotek ml. z pen., 59. R. Zeidler, 85. Pudil.

Rozhodčí: Vydra, ŽK: 3:4, ČK: 88. Jar. Vacek (R).

Diváků: 60. Rynoltice: Kubínek – Javůrek, Kotek ml., T. Zeidler, Švarc – Kotek st., Ptáček, Jar. Vacek, Hanzl (55. Pudil) – Jan Vacek, R. Zeidler.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

20. kolo (2012/2013) Rynoltice - Hrádek n.N. 3:1 (2:0) výsledky, tabulka a další kolo

5. 5. 2013

Poločas vyzněl jasně pro nás. Hned ve 3. minutě vstřelil Jan Vacek gól po přihrávce T. Zeidlera. Po jedné z mnoha kombinací se prosadil na 2:0 R. Zeidler. Místo toho, abychom přidali nějaký ten gól z pěti šancí, nedali nic, protože chyběla koncovka. Hosté se osmělili jen po dvou závarech. Začátek II. poločasu jsme začali vlažněji, a to potrestal střelou ze šestnáctky Patrik Rob. Naše hra byla rozháraná, zbytečně komplikovaná. Hrádek se tak dokázal herně zvednout a nadechl se k náporu, který však byl bez větších šancí. Až v 88. jistil naši jinak zaslouženou výhru svým druhým gólem Roman Zeidler po individuální akci.

Branky: 21. a 88. R. Zeidler, 3. Jan Vacek - 65. P. Rob.

Rozhodčí: Poživil, ŽK: 3:2. Diváků: 60. 

Rynoltice: Kubínek - Švarc, Kotek ml., T. Zeidler, Všetečka - Kotek st. (74. Hanzl), Jar. Vacek, Ptáček, Pudil - R. Zeidler, Jan Vacek.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Dohrávka 14. kola (2012/2013) Rynoltice - Horní Police 3:3 (1:1) - další výsledky, tabulka a příští kolo

2. 5. 2013

Do zápasu nevysoké úrovně jsme nevstoupili zdařile. Hned v prvních minutách měli hosté několik šancí a netrvalo dlouho, než se jim jednu z nich podařilo proměnit. Do zápasu jsme se dostávali jen velmi pomalu a k bráně soupeře snad ještě pomaleji. Hosté byli u každého míče dříve. Ani naše nahrávky nenacházely ty správné kopačky. Do konce poločasu jsme si už dokázali vytvořit nějaké šance a v jeho úplném konci byl přesný Roman Zeidler, který uklidil míč tvrdou ranou k tyči.

Ve druhém poločase jsme již byli lepším mužstvem, naše hra ale stále nebyla dostatečně přesná. Zbytečně jsme ztráceli míče a nedokázali jsme hosty dostat pod trvalejší tlak. Ti spoléhali především na nakopávané míče a díky většímu důrazu v soubojích se dostávali do rychlých brejků, ze kterých nám dokázali během několika minut vstřelit dva slepené góly. Přestože jsme odmítli složit zbraně a v posledních minutách doslova přišpendlili soupeře k vlastní bráně, podařilo se nám už jen vyrovnat. Nejprve v 85. snížil Jan Vacek a v 89. zařídil alespoň plichtu Martin Kotek ml., což je pro nás v současné situaci nepříjemná ztráta. Nezbývá než hodit zápas za hlavu a z dalších zápasů vytěžit lepší výsledky.

Přijďte nás znovu PODPOŘIT!!! v sobotu 4. 5. v 17.00 hod...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

18. kolo (2012/2013) Chrastava - Rynoltice 2:2 (1:1)

2. 5. 2013

Zápas dvou aspirantů na postup byl ze strany domácích nervózní, od první minuty jsme byli lepším týme,, jako první však skórovali domácí. To Beneš využil kolmici od M. Rozmajzla a přehodil Matěje Kubínka. S přibývajícími minutami jsme stále více zatápěli pod chrastavským kotlem a ve 20. orazítkovali břevno. Za chvilku jsme opět měli šanci po samostatném úniku, ale Jan Vacek neproměnil. Domácí přežili a Beneš mohl náskok pojistit z podobné situace, ze které padl první gól, nepodařilo se. Skóre se nezměnilo ani při střele R. Zeidlera na druhé straně. Přesto jsme se dočkali vyrovnání, kdy si domácí obránci dávali přednost a Standa Ptáček z malého vápna skóroval.

V dobrém tempu jsme opět po přestávce nejprve zahrozili my, pak po rohu mířil těsně vedle M. Rozmajzl a Vávrova střela neprošla do sítě. Hned nato náš brankář sice stihl vyrazit střelu z dálky, ale proti dorážce Cusnira byl krátký. Chrastava opět vedla, ale ne nadlouho. Po pěti minutách domácí marně reklamovali postavení mimo hru. My nedbali na nic a Jan Vacek zakončil útok střelou na 2:2. Závěr nebyl tak pohledný a nikdo se mezi střelce již nezapsal.

Branky: 6. Beneš, 74. Cusnir - 37. Ptáček, 78. Jan Vacek.

Rozhodčí: Jacik, ŽK: 3:4. Diváků: 100. 

Rynoltice: M. Kubínek - Vodseďálek, T. Zeidler (78. Javůrek), Kotek st., Všetečka - Kotek ml., T. Vacek, Ptáček, Jar. Vacek - Jan Vacek (90. Švarc), R. Zeidler (67. Pudil).

http://g.denik.cz/25/96/charastavaf_denik-380.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

17. kolo (2012/2013) Rynoltice - Bukovany 4:1 (2:1) - další výsledky, tabulka a příští kolo

27. 4. 2013

Poprvé na jaře jsme se představili doma a netrvalo dlouho, než jsme se prosadili střelecky. Ve 24. minutě se dostal po autu do koncovky Martin Kotek st. a z otočky byl přesný. Za dvě minuty přišel faul na Jakuba Hanzla, za nějž byl hostující Pryl vyloučen a nařízenou penaltu využil Lukáš Pudil. Byli jsme lepší a zaslouženě vedli. Bukovany v deseti jen sporadicky zaútočily, jednou se jejich střela otřela o břevno. Jenže ve 40. jsme připravili oslabeným hostům tutovku po špatném odkopu a Najman šancí nepohrdl – 2:1.

Po přestávce jsme již nepustili hosty k ničemu, i když dvacet minut se jen oboustranně nakopávalo. My se však netrefovali (Hanzl, dvakrát Pudil, Jan Vacek), takže rozhodnutí přišlo v samém závěru. Po faulu na Standu Ptáčka proměnil penaltu Martin Kotek ml. a Karl Rudolf po minutě
pobytu na hřišti poslal do šance Standu Ptáčka, který završil výhru.

Branky: 24. Kotek st., 26. Pudil z pen., 84. Kotek ml. z pen., 89. Ptáček – 40. Najman.

Rozhodčí: Čuřík, ŽK: 0:2, ČK: 26. Pryl (B). Diváků: 60. 

Rynoltice: M. Kubínek – Javůrek, Kotek ml., Jar. Vacek, Všetečka – Kotek st., T. Vacek, Ptáček, Hanzl – Jan Vacek (88. Rudolf), Pudil (83. Švarc).

Přijeďte nás podpořit v příštím kole do Chrastavy, kde nás čeká jeden z nejdůležitějších zápasů jara. A lépe ho jistě zvládneme s Vaší podporou...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

16. kolo (2012/2013) Bulovka - Rynoltice 1:0 (0:0) - další výsledky, tabulka a příští kolo

15. 4. 2013

A je to opět tady!! Po předlouhé zimní přestávce jsme však nevstoupili do jarní části soutěže zrovna šťastně. V prvním duelu jsme podlehli na hřišti Bulovky 1:0. Zápas výrazně ovlivnilo brzké vyloučení Tomáše Zeidlera, který hasil situaci po netrefeném odkopu brankáře a musel předčasně do sprch. Nařízenou penaltu domácí ještě neproměnili, ve druhé půli jsme však již inkasovali. Ačkoli jsme po většinu zápasu byli lepším týmem, nedokázali jsme na těžkém terénu proměnit své šance a nechali tak v Bulovce všechny body. Doufejme, že se do příštího kola podmínky zase o něco více přiblíží těm fotbalovým a bude konečně na co koukat. Přijďte nás podpořit v prvním domácím jarním duelu v sobotu 20.4. v 17.00 hod.!!! Více uvnitř...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Starší přípravka - Rozpis turnajů - Jaro 2013

28. 3. 2013

rozlosovani-jaro-2013-sp.jpg

 

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Harmonogram zimní přípravy 2013

7. 2. 2013

 

 

Přátelská utkání:

16.2. So 10:30 Ruprechtice UMT Harcov

24.2. Ne 11:00 Stráž n. Nisou UMT Doubí

17.3  Ne 14:00 Mšeno UMT Mšeno

Tréninky :

Nadále každou sobotu od 14.00 hod. (sraz 13.45 hod. tělocvična ZŠ Rynoltice) a každý čvrtek 17.30 hod UMT Heřmanice v Podještědí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 1

II. Valentýnská zábava

28. 1. 2013

plakat-valentynska.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 1