Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

15. kolo (2013/2014) Rynoltice - Lomnice n.P. 1:1 (0:1)

2. 4. 2014


Po celý zápas jsme měli tlak a herní převahu, jenže jsme se dostali jen k pološancím a dlouho byla naše snaha bez brankového vyjádření. Po nevydařeném utkání v minulém kole jsme si opět vybrali trošku smůly hned začátku zápasu, když si Tomáš Zeidler nastřelil ve vápně ruku a z penalty se hosté dostali do vedení. Lomnice soustředěně a dobře bránila, takže jsme za poločas gólmana neohrozili. První půle byla ještě z naší strany poměrně vlažná, ve druhé už jsme alepostupně dostali soupeře pod tlak. Až po hodině servíroval Pudil míč zleva a Tomáš Vacek zakončil na 1:1. Další náznaky našich šancí končily před vápnem Nakonec domácí málem dosáhli na tři body, jenže v poslední minutě T. Vacka v gólové šanci vychytal gólman a jeho hlavičku zlikvidoval.

Branky: 63. T. Vacek 6. Podstavek z pen. Rozhodčí: Miklovič, ŽK: 3:3. Diváků: 80. 

Rynoltice: Kubínek - Švarc M., T. Zeidler (87. Resl), Všetečka, Jar. Vacek - Kotek st., Čeřovský, Ptáček, Pudil (78. Rudolf) - T. Vacek, Jan Vacek (75. Spurný).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

14. kolo (2013/2014) Frýdlant - Rynoltice 1:0 (0:0)

26. 3. 2014

Zápas byl vyrovnaný a Frýdlant se v něm tlačil do vápna. Snaha však byla bez vyložených šancí, my jsme předváděli dobrý, kombinační fotbal. Ve 39. jsme však ztratili ve vápně Frýdlantu míč, který odkopl dopředu Mičunovič. Na dlouhý míč naskočili domácí Nosek a náš M. Kotek ml. Nosek se následně dostal před strážce a ten jej 20 metrů od branky položil. Byla z toho červená karta a přesilovka frýdlantských. Nezbývalo než se zatáhnout a číhat na brejky. Náš soustředěný výkon dlouho nepustil Frýdlant do šance. Až v posledních deseti minutách domácí vystupňovali tlak a vytvářeli si dobré šance. Pořád jsme dozadu pracovali zodpovdně a makali jeden za druhého, síly však rychle ubývaly a dost jsme faulovali. Když vše vypadalo na plichtu, Mičunovič vyslal uličkou beka Weidische a jeho centr následně ve skluzu umístil do brány Nosek. Ještě se hrálo minutu, ve které jsme se pokusili o srovnání stavu, ale nakonec byl ještě v prodloužení  vyloučen Adam Kotek.

Branka: 90. Nosek. Rozhodčí: Havel, ŽK: 2:6, ČK: 40. M. Kotek ml., 92. A. Kotek (oba R). Diváků: 130. 

Rynoltice: Kubínek - Švarc, M. Kotek ml., M. Kotek st., Všetečka T. Vacek, Hanzl, Ptáček, A. Kotek - Pudil (51. Jar. Vacek), Jan Vacek (73. Černý).

V prvním jarním utkání se nám na paty s gumou z frýdlantské umělé trávy přilepila také pořádná dávka smůly. Gól v poslední minutě po zodpovědně odehraném a poctivě odpracovaném utkání, ve kterém byl soupeř i v deseti hráčích k porážení, obzvlášť zamrzí. K tomu dva vyloučení hráči. Doufejme, že jsme si tím vybrali zápas blbec a v příštím utkání konečně na našem plácku budeme ocházet do kabin s lepšími pocity. Těšíme se na vás už tuhle sobotu v 15.00hod.

Zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/frydlant-si-pripsal-tri-body-s-rynolticemi-za-gol-v-90-minute-20140324.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

III. Valentýnská zábava

9. 2. 2014

valentynska-14.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Harmonogram zimní přípravy 2014

23. 1. 2014


zimni-priprava-14.jpg

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

PF 2014

23. 12. 2013

bez-nazvu.jpg

Přejeme Všem sponzorům a fanouškům

klidné prožití vánočních svátků

a hodně zdraví

 v roce 2014!!!

 TJ SOKOL RYNOLTICE

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Turnaj ve stolním tenise aneb "Hon na starýho Vacka"

22. 12. 2013

plakat-pinces-kopie.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

13. kolo (2013/2014) Rynoltice – Horní Branná 5:4 (4:1)

12. 11. 2013

A máme za sebou podzimní část sezóny 2013/2014, kterou můžeme považovat za velice úspěšnou. Sami jsme snad ani nedoufali v tak dobrý začátečnický zápis v I. A třídě, ale poctivou prací a bojem o každý bod jsme dokázali soupeře doma většinou válcovat, škoda jen slabších výkonů na hřištích soupeřů, přesto si za podzim připisujeme výborných 21 bodů - 5. místo a v zimní pauze nás bude hřát pocit při pohledu do horních pater tabulky. Obrovský dík pak patří všem, kteří nás v uplynulé části podporovali, od vynikajících fanoušků, které nám soupeři jen záviděli, přes všechny členy realizačního a občerstvovacího týmu s předsedou, až po hráče včetně B-týmu, který se stejně tak drží téměř na špici soutěžě… Ať zima není dlouhá a na jaře se na vás budeme znovu těšit!!!

12. kolo (2013/2014) Rynoltice – Horní Branná 5:4 (4:1) V úvodu jsme kopali dva rohové kopy, ale bez efektu a byli to hosté, kteří zahájili gólovou přestřelku po protiútoku Mečířem. Přes inkasovaný gól jsme byli stále lepším týmem, tlačili jsme se dopředu a Tomáš Zeidler poslal svoji ránu nad. Ve 12. se konečně přesně trefil z trestného kopu Tomáš Vacek a za chvíli po ukázkové a pohledné akci ještě Jan Vacek. Poté dorážel střelu Jaroslav Vacek a poločasové střílení zakončil Tomáš Vacek, jehož trestný kop ze 30 metrů nečekaně propadl až do branky. Ve 49. ve vyložené šanci Martin Kotek st. zklamal a hosté stále neskládali zbraně. V 55. se proti nám kopala zbytečná penalta a z ní Nýdrle snížil. V dalších šancích se poté ocitli Tomáš Vacek a Jan Vacek, ale prosadil se až Martin Kotek st. přesnou střelou ze šestnáctky. Horní Branná však i přes nepříznivý vývoj dál hrála otevřený fotbal a po další standardce a nepříjemném centru si Tomáš Zeidler srazil míč do vlastní brány. Hosté dál pokračovali v sympatickém projevu a v 81. dokonce po rohu vstřelili kontaktní gól Kocourkem. Ale drama jsme už nehodlali dopustit a i přes nepohlednou hru už výsledek udrželi.

Branky: 12. a 45. T. Vacek, 15. Jan Vacek, 22. Jaroslav Vacek, 67. M. Kotek st. – 7. Mečíř, 55. Nýdrle z pen., 74. vlastní, 81. Kocourek.

Rozhodčí: Vrtal, ŽK: 3:1. Diváků: 60.

Rynoltice: Kubínek – Švarc, T. Zeidler, M. Kotek ml., Všetečka – Jaroslav Vacek (78. Javůrek), Ptáček, A. Kotek, M. Kotek st. (69. Pudil) – T. Vacek (88. Tvrzník), Jan Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/chrastava-zakoncila-podzim-vysokou-vyhrou-s-frydlantem-20131111.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

12. kolo (2013/2014) Rynoltice – Chrastava 1:2 (1:1)

4. 11. 2013


Hostům vyšel hned první učebnicový protiútok v 5. minutě 
a po centru nepokrytý Procházka skóroval. Ale za pět minut bylo vyrovnáno, když se kličkou zbavil beka Jaroslav Vacek a přesnou ranou levou obstřelil gólmana. Drželi jsme míč 
a měli tak mírnější herní převahu, jenže v ní neuspěl nebezpečný Standa Ptáček. Brzy po přestávce poslal Martin Švarc trestný kop do tyče, Chrastava odpověděla po rohu také střelou do tyče 
a vzápětí měla nebezpečnou střelu. Velmi dobré utkání plné tvrdých osobních soubojů nakonec rozhodla 72. minuta, kdy jsme nedokázali odvrátit vysoký míč, ke kterému se dostal Beneš a trestal na 1:2. Pak už si hosté snažili vedení jen uhlídat, což se jim i přes několik našich závarů a slibných standardních příležitostí nakonec podařilo.

Branky: 10. Jaroslav Vacek – 5. Procházka, 72. Beneš.

Rozhodčí: Pekař, ŽK: 5:2. Diváků: 250.

Rynoltice: Kubínek –  Švarc, T. Zeidler, M. Kotek ml., Všetečka – Jaroslav Vacek, Adam Kotek, Ptáček (80. M. Kotek st.), Brauner (71. Pudil) – Jan Vacek, Tomáš Vacek.
 

Přestože počasí v sobotu fotbalu moc nepřálo, sešel se na našem plácku slušný počet fanoušků. Chtěli bychom Vám všem poděkovat za podporu. Věříme, že jste se dobře bavili, jen nás mrzí, že výsledek nebyl příznivější.

Odměnou za podporu Vám však může být, že se s největší pravděpodobností nejednalo o poslední domácí utkání.

Hřiště našeho dalšího soupeře Horní Branné nebude pro nadcházející zápas způsobilé, proto dojde k výměně pořadatelství a pokud se podmínky našeho trávníku do konce týdne výrazně nezhorší, budeme mít ještě jednu možnost pokusit se s Vámi před zimou v sobotu ve 14.00 hod. rozloučit domácí výhrou!!!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

11. kolo (2013/2014) Stráž n. N. - Rynoltice 0:3 (0:1)

30. 10. 2013

Na špatném terénu se hrálo bojovné derby a hosté díky lepšímu pohybu domácí přehrávali. Po dvou náznacích rynoltických šancí se dostal do úniku jejich Ptáček a v koncovce nezaváhal. Hosté stále lépe kombinovali, domácí občas vystřelili a vždy dost nepřesně. Také ve druhé půli byli Rynoltičtí aktivní a po centru A. Kotka přidal druhý jejich úspěch Kotek st. hlavou. Za pár minut Ptáček vybídl Jana Vacka, který si důrazem poradil s obranou a zvýšil na 3:0 pro Rynoltice. V 75. ještě hostující Jan Vacek orazítkoval břevno a další velkou šanci Pudil zahodil. Domácí měli jedinou velkou možnost Hertíkem ke zkorigování stavu, ale míč z brankové čáry mu vykopl Švarc. Branky: 22. Ptáček, 60. M. Kotek st., 64. Jan Vacek. Rozhodčí: Vokřínek, ŽK: 3:3. Diváků: 120. Stráž: Černý – Dostál, L. Oberreiter, Horáček, Matěcha, Hertík – Drašner, Michalík (75. Stolín), Kraus, Havlíček (46. J. Jirsa) – T. Oberreiter. Rynoltice: Kubínek – Švarc, M. Kotek ml., Všetečka, Jaroslav Vacek – M. Kotek st., Ptáček (85. Hanzl), A. Kotek, Brauner (70. Pudil) – Jan Vacek, T. Vacek (75. Zeidler).

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/divoka-prestrelka-ve-msene-20131030.h

Na špatném terénu se hrálo bojovné derby, ale díky lepšímu pohybu jsme domácí jasně přehrávali. Lépe jsme kombinovali a po dvou slibných náznacích šancí, kdy nejdříve Jan Vacek neprostřelil přes hráz těl odražený míč a následně s Martinem Kotkem st. nezakončili dobrý centr, se do úniku dostal Standa Ptáček a v koncovce nezaváhal. Naše obrana fungovala bezchybně, domácí sice párkrát vystřelili, ale vždy dost nepřesně. Také ve druhé půli jsme byli aktivní a po centru Adama Kotka přidal náš druhý úspěch Martin Kotek st. hlavou. Za pár minut Standa Ptáček vybídl Jana Vacka, který si důrazem poradil s obranou a zvýšil na 3:0. V 75. ještě Jan Vacek orazítkoval břevno a další velkou šanci Lukáš Pudil nezakončil přesně. Domácí měli jedinou velkou možnost Hertíkem ke zkorigování stavu, ale míč mu z brankové čáry vykopl Martin Švarc.

Branky: 22. Ptáček, 60. M. Kotek st., 64. Jan Vacek.

Rozhodčí: Vokřínek, ŽK: 3:3. Diváků: 120.

Rynoltice: Kubínek – Švarc, M. Kotek ml., Všetečka, Jaroslav Vacek – M. Kotek st., Ptáček (85. Hanzl), A. Kotek, Brauner (70. Pudil) – Jan Vacek, T. Vacek (75. Zeidler).

strayz_denik-380.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRÁŽ NEDALA V DERBY ANI GÓL. Rynoltice (vpředu je Adam Kotek) tak dokázaly na hřišti tápající Stráže (v bílém Martin Kraus) vyhrát 3:0. Autor: Deník/ Miloslav Cihlář

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/divoka-prestrelka-ve-msene-20131030.html

STRÁŽ NEDALA V DERBY ANI GÓL. Rynoltice (vpředu je Adam Kotek) tak dokázaly na hřišti tápající Stráže (v bílém Martin Kraus) vyhrát 3:0. Autor: Deník/ Miloslav Cihlář

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/divoka-prestrelka-ve-msene-20131030.html

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

10. kolo (2013/14) Rynoltice - Mšeno B 4:0 (1:0)

21. 10. 2013

Rynoltičtí měli celé utkání pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Všetečka a Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. a 32. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, Pudil nastřelil břevno. Ale gólově se po předcházejících nezdarech prosadil po rohu Jan Vacek, po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Zeidler. Převaha pokračovala a Pudil pálil do tyče. V 56. byl faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-20131021.html
Rynoltičtí měli celé utkání pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Všetečka a Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. a 32. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, Pudil nastřelil břevno. Ale gólově se po předcházejících nezdarech prosadil po rohu Jan Vacek, po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Zeidler. Převaha pokračovala a Pudil pálil do tyče. V 56. byl faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-20131021.
Rynoltičtí měli celé utkání pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Všetečka a Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. a 32. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, Pudil nastřelil břevno. Ale gólově se po předcházejících nezdarech prosadil po rohu Jan Vacek, po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Zeidler. Převaha pokračovala a Pudil pálil do tyče. V 56. byl faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-20131021.html
Rynoltičtí měli celé utkání pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Všetečka a Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. a 32. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, Pudil nastřelil břevno. Ale gólově se po předcházejících nezdarech prosadil po rohu Jan Vacek, po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Zeidler. Převaha pokračovala a Pudil pálil do tyče. V 56. byl faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-2013102Rynoltičtí měli celé utkání pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Všetečka a Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. a 32. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, Pudil nastřelil břevno. Ale gólově se po předcházejících nezdarech prosadil po rohu Jan Vacek, po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Zeidler. Převaha pokračovala a Pudil pálil do tyče. V 56. byl faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Rynoltičtí měli celé utkání pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Všetečka a Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. a 32. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, Pudil nastřelil břevno. Ale gólově se po předcházejících nezdarech prosadil po rohu Jan Vacek, po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Zeidler. Převaha pokračovala a Pudil pálil do tyče. V 56. byl faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-20131021.hC
U

Celé utkání jsme měli jasně pod kontrolou a průběh byl tak jednoznačný. Jen těch gólů mohlo být víc. Brzy nebezpečně stříleli domácí Jan Všetečka a Jakub Hanzl, hosté odpověděli jednou ze dvou šancí, které vůbec měli. Ve 23. běžel sám na bránu domácí Jan Vacek, ale neproměnil. Skóre otevřel až hlavou z následného rohu. Po něm ještě do poločasu nebezpečně vystřelil Tomáš Zeidler a Lukáš Pudil nastřelil břevno. Převaha pokračovala i ve druhé půli. Nejprve Jan Vacek znovu neproměnil další ze svých úniků. Lukáš Pudil znovu otloukal jen barvu z tyčí. Až byl v 56. faulován Tomáš Vacek a z penalty dal na 2:0 Martin Kotek mladší. V 70. připojil Jan Vacek další trefu a po několika dalších příležitostech, kdy byl gólu blízko i Jan Všetečka, se pár minut před koncem zapsal mezi střelce Tomáš Vacek.

Branky: 33. a 70. Jan Vacek, 56. M. Kotek ml. z pen., 88. T. Vacek. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 1:4. Diváků: 80. Rynoltice: Kubínek – T. Zeidler, M. Kotek st. (73. Brauner), M. Kotek ml., Švarc – Pudil (65. Jaroslav Vacek), Všetečka, A. Kotek, Hanzl (65. Ptáček) – T. Vacek, Jan Vacek.

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-20131021.html

Branky: 33. a 70. Jan Vacek, 56. M. Kotek ml. z pen., 88. T. Vacek.

Rozhodčí: Vydra, ŽK: 1:4. Diváků: 80.

Rynoltice: Kubínek – Všetečka, T. Zeidler, M. Kotek ml., Švarc – Hanzl (65. Ptáček), M. Kotek st. (73. Brauner), A. Kotek, Pudil (65. Jaroslav Vacek) – T. Vacek, Jan Vacek

Čtěte více na: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/vedouci-chrastava-ma-jiz-petibodovy-naskok-20131021.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0