Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

6. kolo 2014/2015: Rynoltice - Stráž p.R. 2:1 (1:1)

22. 9. 2014

Ve vyrovnaném utkání jsme začali dobře šancí Romana Zeidlera, který však ve 2. minutě neuspěl. Hosté šli do vedení, když Lukáš Čeřovský tečoval centr před vyběhnuvším brankářem. Dál se hrálo po vápna s tím, že po sedmi minutách opět Čeřovský skóroval, ale tentokrát do správné branky a bylo to po střele ze 25 metrů. Dál jsme byli sice aktivnější, jenže všechno snažení končilo před vápnem. Hosté se nakonec málem dočkali druhého úspěchu, naštěstí pro nás skončila jejich střela ve 42. na břevně. Po změně stran opět pokračovala vyrovnaná hra mezi vápny, kterou zpestřila střela Romana Zeidlera také však pouze břevna. V rozmezí od 68. do 72. minuty měl opět Roman Zeidler další dvě velké příležitosti, jenže své rány poslal těsně vedle. Hosté zahrozili jednou, takže o bodech rozhodla větší domácí bojovnost, snaha a touha zvítězit. Pět minut před koncem poslal z trestného kopu Tomáš Vacek dělovku, kterou gólman neudržel a Martin Kotek dokázal míč dopravit za jeho záda. Vítězství bylo ze strany domácích ubojované, přesto zasloužené.

Branky: 21. Čeřovský, 85. M. Kotek – 14. vlastní.

Rozhodčí: Trdla, ŽK: 4:4. Diváků: 150. 

Rynoltice: Škopek – Švarc, Bláha, M. Kotek ml., Kopic  – Ptáček (75. Tvrzník)A. KotekT. VacekČeřovský – Jan Vacek (70. Resl), R. Zeidler (89. Pudil).

zdroj:http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/rapid-opet-doma-neuspel-vede-doubi-20140922.html

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

5. kolo 2014/2015: Bílý Kostel - Rynoltice 3:1 (2:1)

15. 9. 2014

Podle předpokladů jsme byli v úvodu tvrdého a bojovného zápasu lepší. Kostel se pomaleji osměloval, ale má ve svém středu Tomáše Janáčka, který nám v rozmezí pěti minut vstřelil dvě branky (první ze hry, druhou po rohovém kopu). Šance byly na obou stranách a dokázali jsme Romanem Zeidlerem brzy snížit. Stále tak nebylo rozhodnuto, proto také druhá půle přinesla nesmlouvavý boj, v němž se fotbal ztrácel. Dostali jsme se do dvou velkých šancí, jenže ty vyřešil brankář Ulrich. Nakonec utkání rozhodl svým hattrickem Tomáš Janáček, který po pasu z deseti metrů přehodil Matěje Kubínka.

Branky: 23., 27. a 87. Tomáš Janáček – 33. Zeidler.

Rozhodčí: Miklovič, ŽK: 0:4. Diváků: 110. 

 Rynoltice: Kubínek – Bláha, M. Kotek, Hanzl (46. Tvrzník), T. Vacek – Švarc, A. Kotek, Čeřovský, Kopic – Ptáček, Zeidler.
 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

4. kolo 2014/2015: Rynoltice - Mimoň 2:3 (0:1)

10. 9. 2014

Hrál se vyrovnaný zápas, do poločasu 3:3 na šance. Začátek utkání byl v naší režii, ale nepodařilo se nám z převahy vytěžit víc než nastřelenou tyč, ale většinou se hra odbývala mezi šestnáctkami. Ve 40. minutě zahrávali hosté trestný kop z dobré vzdálenosti, našemu gólmanovi se ho podařilo zneškodnit,ale v dorážce byl nejrychlejší Hanousek – 0:1. Do druhého poločasu jsme chtěli nastoupit aktivněji, ale po pár minutách jsme inkasovali podruhé, když Sutr proměnil centr zprava. Dál jsme šturmovali a po faulu na Tomáše Zeidlera jeho bratr Roman proměnil penaltu. Navíc za dvě minuty bylo srovnáno – to se trefil Adam Kotek hlavou. Dál jsme měli tlak a z něho si vytvářeli šance, jenže nakonec udeřilo na druhé straně. 
U vyražené střely byl dřív než nedůrazná obrana hostující Řehák a těsně před koncem vstřelil vítězný gól. 
V závěru se na hřišti jiskřilo a odnesl to Tomáš Zeidler, který byl nepěkně faulován po nepochopitelném zkratu Hanouska. Tomáš Zeidler byl odvezen sanitkou a viník chytil červenou. Emoce vzplály na obou stranách, a tak sudí raději ukončil zápas.


Branky: 60. R. Zeidler z pen., 62. A. Kotek – 40. Hanousek, 48. Sutr, 88. Řehák.

Rozhodčí: Klimt, ŽK: 4:4, ČK: 90. Hanousek (M). Diváků: 100. 

Rynoltice: Závůrka – Steklý, Čeřovský, M. Kotek ml., Hanzl – A. KotekT. Zeidler , Ptáček (46. R. Zeidler), Kopic – T. Vacek, Jan Vacek (68. Švarc).

Zdroj: liberecky.denik.cz/fotbal_region/vtj-rapid-ma-konecne-bod-20140908.html

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Elévové 2014/2015

5. 9. 2014

I naši nejmladší fotbaloví bojovníci vstoupí do nové sezóny. Tentokrát však již budeme v další sérii turnajů bojovat se dvěma týmy. Ke starší přípravce přibyla také mladší a díky tomu se také u nás budou konat dva turnaje. V prvním se předvedou již tuto sobotu 6. 9. od 10.00 hod. starší elévové, za týden v sobotu 13.9. se tu ve stejném čase předvedou také nejmladší naděje na další turnaje nás můžete přijet podpořit v termínech uvedených v rozpisu v článku. A nezapomeňte, dveře máme stále otevřené!!! Stačí se dostavit každé úterý a čtvrtek v 16.00 hod. na hřiště v Rynolticích, kdy probíhají tréninky a zároveň “nábor“ pro ročníky 2004 a mladší.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

3. kolo 2014/15: Hejnice - Rynoltice 3:4 (1:3)

1. 9. 2014

Dvacet minut bylo herně vyrovnaných a bez větších šancí. V 19. minutě mířil domácí Matouš po rohu vedle, ale po třech minutách na druhé straně se přesně zaměřil Roman Zeidler. Pro vývoj zápasu byl zlomový moment ze 26. minuty, kdy domácí Macháček neproměnil po faulu penaltu. Za další čtyři minuty jsme měli stejnou výhodu my a kanonýr R. Zeidler nezaváhal. Domácí dokázali stále bojovat a odměnou jim byl pěkný a přesný volej Macháčka, který levačkou napravil zaváhání při penaltě. Hejnice v závěru zapnuly a už, už to vypadalo na srovnání stavu. Ale přišel rychlý kontr a Roman Zeidler má skvělou koncovku, kterou zkompletoval svůj první letošní hattrick. Vstup do druhé půle patřil nám, kdy R. Zeidler vytáhl další svojí parádu. Jeho dělovku však vytlačil gólman mimo tyče. Po hodině se o slovo přihlásil domácí Kozel. Ten nejprve nastřelil tyč a po dvou minutách z odraženého míče snížil. Domácí nás zatlačili k vlastní šestnátce a za chvíli se jim podařilo vyrovnat. Rozhodla poslední minuta, v níž se Tomáš Zeidler dostal k propadnutému míči, pohrál si s obranou a vstřelil vítězný gól. Domácím tak zbyly jen oči pro pláč.

Branky: 39. a 72. Macháček, 68. Kozel – 22., 30. z pen. a 44. Roman Zeidler, 90. T. Zeidler.

Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 4:4. Diváků: 130.

Rynoltice: Kubínek – Švarc, M. Kotek, Bláha, Kopic – Ptáček, T. Zeidler, Čeřovský, A. Kotek (80. Tvrzník) – R. Zeidler (58. Jan Vacek), Resl (67. Hanzl).

zdroj:liberecky.denik.cz/fotbal_region/frydlant-jede-nyni-porazil-krasnou-studanku-20140901.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

2. kolo 2014/2015: Rynoltice - Frýdlant 2:3 (0:3)

27. 8. 2014

Hosté nám od začátku nenechávali moc prostoru a jen těžko jsme se prosazovali. Brzy, po odražených míčích se dostal před gólmana frýdlantský Štrbák a bylo 0:1. Ve 20. minutě jsme mohli po faulu na Jana Vacka vyrovnat z penalty, ale Martin Kotek vysoko přestřelil. Hostům vyšel po centru větší důraz při vrácených míčích a Částek hlavou zvýšil vedení. Za tři minuty Frýdlantští důsledně sledovali malou domů, kterou následně gólman odehrál jen k Drobnému a ten ze dvaceti metrů vstřelil třetí branku. Nebyli jsme do poločasu ve své kůži a Frýdlant byl na šance lepší (5:2). Když jsme v úvodu druhé půle přečkali dvě šance soupeře, začali jsme jezdit a poctivě makat. Vytvářeli jsme si tlak a střela Tomáše Zeidlera ze 20 metrů znamenala ohromnou vzpruhu. Tlačili jsme se dopředu ve více hráčích a vzadu hráli na riziko. Zlepšení jsme nakonec přetavili ve druhý gól, který zařídil po rychlém protiútoku Roman Zeidler. Tlak a snaha pokračovaly až do konce, ale pozorný Höfler zatáhl roletu ve své svatyni a Frýdlant získal z naší horké půdy tři body.

Branky: 58. T. Zeidler, 72. R. Zeidler – 7. Štrbák, 34. Částek, 37. Drobný.

Rozhodčí: Bahník, ŽK: 3:4. Diváků: 80. 

Rynoltice: Kubínek – T. Zeidler – Steklý, M. Kotek ml., A. Kotek – Hanzl (86. Spurný), Čeřovský (75. Rudolf), R. Zeidler, Ptáček – Jan Vacek, Švarc.

zdroj: http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/drtiva-petigolova-vyhra-novacka-z-bileho-kostela-na-hristi-mirove-20140825.html

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

1. kolo 2014/2015: Krásná Studánka - Rynoltice 2:4 (1:0)

19. 8. 2014

Od začátku se na umělé trávě U Nisy hrál otevřený, bojovný a důrazný fotbal. Na obou stranách bylo několik nováčků a hra byla velice dobrá. Přestože jsme měli více ze hry a měli nadějnější příležitosti, byli to domácí, kteří vystihli chybnou rozehrávku a 46letý Kahl neměl v koncovce problém – 1:0. Pak 
Adam Kotek nevyužil velkou šanci, kdy míč před brankou zblokoval Vondráček, ale jeho tým následně oslabil Lukáš Bláha, který viděl po druhé žluté červenou kartu po strkanici.

Do druhého poločasu jsme posílili útok na dva hráče a v deseti prakticky hned po přestávce vyrovnali. To se Martin Kopic nejlépe zorientoval ve vápně. Jenže Studánka odpověděla po chvilce útokem Kahla, který bombou pod břevno zužitkoval Killar. Za tohoto stavu měl na kopačce další úspěch opět Killar. Dál jsme hráli na riziko ve třech obráncích, ale vyplatilo se: po kombinaci a centru srovnal Jan Vacek. Pak se síly na hřišti dorovnaly, protože byl vyloučen domácí. Postupně jsme přebírali otěže zápasu a náš herní projev byl mnohem lepší, i když domácí měli své šance. Jenže góly jsme dávali již jen my. Nejprve po rozehraném trestném kopu a střele Čeřovského dorážel po chybě gólmana znovu Kopic a výhru pečetil 
z pokutového kopu Martin Kotek. Faulován brankářem byl Standa Ptáček. Domácí se dál snažili, ale Smolák sám před brankářem neuspěl, stejně jako hlavičkující Housa.


Branky: 26. Kahl, 53. Killar – 47. a 70. Kopic, 62. Jan Vacek, 75. M. Kotek z pen.

Rozhodčí: Tykva, ŽK: 4:5, ČK: 57. Chmátal – 41. Bláha. Diváků: 60.

Rynoltice: Kubínek – Švarc (46. Jan Vacek), T. Zeidler, M. Kotek, Hanzl – A. Kotek, Bláha, Ptáček, Čeřovský, Kopic – R. Zeidler (83. Tvrzník).

i.a-2014-15-1.-kolo.jpg

Zdroj:  http://liberecky.denik.cz/fotbal_region/frydlant-rozprasil-liberecke-vojsko-pultuctem-20140818.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

II. ročník memoriálu Ivana Kotka

25. 6. 2014

 plakat-turnaj-ii-kopie.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

26. kolo (2013/2014) Rynoltice - Stráž p.R. 2:0 (1:0)

17. 6. 2014

Premiérovou sezónu v I.A třídě máme za sebou a můžeme říct, že úspěšně. Umístěním v horní polovině tabulky jsme znovu dosáhli úspěchu, který rynoltický fotbal nepamatuje a bude velmi těžké jej znovu překonat. Vše začínalo od bojovných výkonů týmu přes přípravu zázemí všemi členy realizačního týmu až po skvělé fanoušky. Všem Vám patří obrovský dík a budeme se na Vás znovu těšit v další sezóně.

Příprava startuje 15.7. a na předešlý víkend 12.7. plánujeme další ročník Memoriálu Ivana Kotka, tentokrát s plánovaným zpestřením turnaje pro celou rodinu. O všem budeme včas informovat!!! Sledujte náš web a facebook!!!

Rynoltice – Stráž p. R. 2:0 (1:0)

V improvizované sestavě začal chytat Jaroslav Vacek, ale po deseti minutách ho zradilo koleno a nahradil ho Tomáš Vacek. Trenér Jaroslav Vacek st. tak vystřídal v sezoně pět brankářů. Domácí hráli ve velké pohodě, když oba soupeři předváděli kombinační a pohlednou hru. Na šance byly Rynoltice lepší, ale prosadil se jen po centru od brankové čáry Tomáš Zeidler. Ve druhém poločase se hra přelévala mezi brankami, vyložených brankových situací bylo ale pomálu. Až v 75. minutě vybojoval míč Resl a Zeidler ze 20 metrů rozvlnil síť podruhé. Hosté sice dál zkoušeli pozornost T. Vacka, ale ten si čisté konto udržel. V rivalském derby nám nedokázali vstřelit jediný gól a také v přímém souboji o 5. místo jsme tedy zvítězili.

Branky: 37. a 75. Zeidler. Rozhodčí: Řeháček st., ŽK: 1:2. Diváků: 150. Rynoltice: Jar. Vacek (10. Borsuk) – Zeidler, O. Tvrzník, M. Kotek ml., A. Kotek – Resl (78. Černý), Všetečka, M. Kotek st. (80. M. Tvrzník), Ptáček – T. Vacek, Švarc.

zdroj: liberecky.denik.cz/fotbal_region/chrastava-dosahla-na-stovku-vstrelenych-golu-20140616.html

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

25. kolo (2013/2014) Horní Branná – Rynoltice 1:4 (0:3)

11. 6. 2014

 

Hosté hrají v pohodě a také tomu nasvědčovala sestava, v níž se představili čtyři hráči z béčka a tři gólmani. Celý zápas měly Rynoltice pod kontrolou, i když do 15. minuty domácí třikrát nebezpečně vystřelili. Rynoltice odpovídaly rychlými protiútoky a tak se hra přelévala od branky k brance. Domácí po půl hodině nevyužili jednu ze svých možností, takže hosté založili protiútok, při němž Jaroslav Vacek vysunul Černého a ten otevřel brankový účet. Pak přišla nádherná spolupráce Černého s Janem Vackem a Vacek zakončil na 0:2. Ve 45. z trestného kopu ukončil poločasové skóre Tomáš Zeidler. Po přestávce nechtěli hosté zbytečně inkasovat, takže se až tolik dopředu nehrnuli. V 62. hostující Švarc z trestného kopu orazil břevno a Rynoltice dál hrály v pohodě. Z ní je trochu vyvedl čestný úspěch Branné, když Šimek usměrnil náhodný centr. Poslední gólové slovo měli ale hosté a byl to hrající gólman Kubínek, jenž využil přihrávku Jar. Vacka.

Branky: 77. Šimek - 31. Černý, 35. Jan Vacek, 45. Zeidler, 90. Kubínek. Rozhodčí: Vachek, bez karet. Diváků: 150. 

Rynoltice: Škopek - O. Tvrzník (46. Borsuk), M. Kotek, Zeidler, Čapek - Švarc, A. Kotek (55. Kubínek), Jaroslav Vacek, M. Tvrzník - Černý, Jan Vacek.

zdroj: liberecky.denik.cz/fotbal_region/fotbalova-i-a-trida-krasny-zapas-vitezne-chrastavy-ve-frydlante-20140610.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0